Snart är jag en webbdesigner och en webbutvecklare

Copyright @ Ninni Undén || Snart är jag en webbdesigner och en webbutvecklare

Idag skrev jag under på anställningsavtalet. Nu dröjer det inte länge fören jag blir en webbdesigner och en webbutvecklare. Japp, ni läste rätt! Jag av alla har fått chansen att få följa en dröm som jag aldrig trodde kunde bli sann. Det känns helt otroligt att jag äntligen ska få utvecklas i något som jag verkligen älskar.

Tack vare min bonuspappa kom jag i kontakt med Shiki. Vi skulle bara träffas förutsättningslöst och jag antog att jag bara skulle få information om hur det var att arbeta på en digital byrå. Jag var i en period där jag skulle pröva nya saker och gå ut ut min ”Comfort zone”. Samtidigt var jag lite nyfiken på om det ändå skulle kanske kunna vara något för mig i framtiden. Det ena ledde till det andra och nu idag skrev vi båda under på avtalet. Den 6 April blir min sista dag på katthemmet och den 7 April startar jag min första dag som en webbdesigner och en webbutvecklare.

Jag längtar så mycket att jag spricker! Jag är obeskrivligt tacksam för att killarna på Shiki ger mig chansen att få vara med i deras team. Det ska bli så himla kul att få jobba med dem och att få lära mig allt som finns att läras. Det här är ju ett yrke under ständig förändring så det finns alltid något som man kan lära sig. Det är lite läskigt också och självklart är jag rädd för att inte vara bra nog. Tänk om jag lär mig för långsamt eller om jag helt enkelt bara suger? Jag ska försöka slå bort alla dessa tankar och bara fokusera på att bli mitt bästa jag. Det här är ju något som jag har velat länge och drömt om så det är faktiskt värt att ta risken. Den här förändringen var precis det som jag behövde.

Gå gärna in här och gilla Shiki på Facebook! ♥

2 svar på ”Snart är jag en webbdesigner och en webbutvecklare”

Lämna en kommentar