Snart blir det att gå på studentskiva!

En muppbild på en nyduschad, sminkad och stressad tjej! Jag försöker göra mig i ordning inför studentskivan medan jag packar och försöker hitta passande kläder. Varför är jag så dålig att det alltid slutar med att jag har bråttom?! Så dumt. Det är tema ”röda mattan” så jag försöker göra så att jag ser lite uppfixad ut i alla fall. Nervositeten börjar komma ikapp mig nu och det känns lite läskigt att det mest kommer att vara en massa okända människor där. Men men, jag får träffa fina Teddie så det är värt att möta rädslan! ♥

Detta inlägg har 14 kommentarer

 1. Becka [fotoblogg]

  Så snygg du är! c:
  My recent post Vacker Dröm

 2. Y,

  Ha så kul! 🙂

 3. Sofie

  Men åh, finaste tjejen! :*

 4. Kajsa

  Hoppas du får trevligt på student skivan=)

 5. lillthilda ♥

  sv: Jo, vart lite ledsen då jag frågae mitt ex om han fortfarande skulle varit tillsammans med mig även fast jag hade diagnos för 1 ½ år sen, då sa han "Mjo, vene". Då ville jag bara hugga sönder honom.. haha 🙂
  My recent post Elvital Nutri-Gloss hårinpackning!

 6. trust me darling

  kommer säkert bli awesome. ha en bra kväll

 7. Tuva-li

  Jättefin bild på dig min älskade muppas! Vill träffa dig snart och prata. Hänt massa kul för mig som jag mpste dela med mig personligen till min bff. <3

 8. Emma

  så gör alltid jag också… tror att det är fett lugnt men slutar med att jag får stressa sönder istället D:

 9. Josefine

  Du är superduper fin! 🙂 Jag är också nervös när jag sitter i sådana sitsar. Folkhav är det värsta!

  – Hahaha, jajuste! "Lina är kääääär i Pelle!" 😉 Haha, så jävla töntigt!
  My recent post Näsan rinner stup i kvarten

 10. Sofia

  Bara fint, vad gör du? :3

 11. Sofia

  Jag pysslar lite hemma! 🙂

Lämna ett svar