Snart dags för fredagsmys

Copyright@Ninni UndénÅååh, min lägenhet har blivit så himla fin! Mycket finare än vad man kan tro. Självklart är det omöjligt och ta bilder som gör den rättvist men men, det börjar verkligen ta sig nu. Teven sitter fint uppe på väggen nu, den lila mattan passar perfekt i vardagsrummet, lampan vart grymmare än vad jag trodde, skohyllan gjorde det där lilla extra och nu har jag äntligen förvaring i badrummet! Vilket betyder att jag kan få undan alla apotekspåsar med mina mediciner, toarullarna, mina hårprodukter osv. bort från golvet. Vips så ser allt så mycket bättre och renligare ut. ♥

Jag önskar att jag kunde ta all cred själv, men jag fick rätt så mycket hjälp från min mamma och styvpappa som var här tidigare idag. Det är tur att de finns så att jag kan utnyttja dem till att göra mitt liv lite bättre, haha! Om ni råkas läsa detta: Stort tack! Och ja jag erkänner, plastblommorna gjorde att det känns lite hemtrevligare här. Man har ju en mamma som är riktigt duktiga på att piffa upp med så lite! Jag var mest orolig för att det skulle se alldeles för falskt ut men jag tycker att vi lyckades hitta en del snygga blommor ändå.

Nu är det dags för fredagsmys i min ensamhet. Mys. Det blir att glo på Spartacus som jag följer nu för tiden och sen se vad teven har att erbjuda. Spartacus är mer rena rama porrfilmen än action tycker jag då men ah, deras språk i alla fall väldigt trevligt. ”Gratitude”. Och sen en liten nigning på det, finfint! Till det blir det B&J Karamel sutra och Marabou med jordgubbssmak. Vem vet, kanske blir det lite riktiga jordgubbar också! Det ska vara gott att leva, eller vad tycker ni?

Trevlig helg på er!

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. aliengirl- life with autism and art

    För mig så sitter jag i soffan med coca cola & en påse godis, och spelar dragon age origins. ^.^

    Trevlig helg till dig med.

Lämna ett svar