SNART TAR JAG STUDENTEN!

Det känns verkligen inte som att det kommer att hända något speciellt idag men i verkligheten så sker det snart något stort. Tråkigt nog så har jag inte några fjärilar i magen som fyller en med glädje och extas, men förhoppningsvis så kommer det senare när det närmar sig. Om ungefär en timme ska jag åka över till en tjej i klassen där vi ska ha Champagnefrukost tillsammans med flera andra. Det kommer nog att bli jättetrevligt! Jag hoppas att hela dagen och kvällen blir lyckad för nu är jag helt slut efter allt fixande. Jag har ingen aning om hur många som kommer eftersom att väldigt många verkar skita i att svara som om det inte spelar någon roll. Så om maten tar slut för snabbt så får de skylla sig själva, jag orkar inte jaga efter alla längre. Men jag ska inte bry mig om det nu, nej nu ska jag ha KUL!

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. ellen

  ha så förbannat kul idag, och grattis 😀

 2. moa

  du ska väll inte behöva tänka på alla andra på¨Din student??
  vad dom gör med sin stora dag-är upp till dom själva!
  stort stort grattis,hoppas du fick en minnesvärd kväll!själv tar man den imorgon,pirrigt!
  kram

 3. anna

  MEN GRATTIS TILL STUDENTEN NU !!!
  Hur känns det? 😀
  Hoppas du hade en jättefin dag igår!

  Stor kram!

Lämna ett svar