Sneak peek på den nya designen!

Varför ska det vara så svårt?! Att göra är inte så komplicerat men att komma på, hålla inspirationen levande och hålla sig från att gå berserk är helt omöjligt. Jag kan inte komma på en idé och sen hålla mig till den utan jag måste göra allt eftersom tills att jag känner att jag inte har kvar något tålamod. Helst vill jag sitta med en enda idé och bygga på den tills att designen blir perfekt men jag har inte den disciplinen. Så många verkar skissa på papper innan och skriva upp en massa idéer, vilket verkar otroligt smart! Men för mig funkar det inte så istället gör jag om allt om och om igen tills att bildkvalitén börjar slitas sönder. Bra där Ninni, bra där!

Vi får se om jag lyckas vara mer noggrann med den här designen! Fast det låter inte så troligt. Har prövat att göra en egen bakgrund till bloggen för första gången så vi får se om jag lyckas känna mig någorlunda nöjd med resultat. Jag har gjort om bilden 21060 gånger för att gubbarna ska hamna på rätt plats så jag kommer nog bli rätt så purken om jag inte får ihop det. Fast ja, som ni ser måste jag göra om den några gånger till om jag inte hinner slå sönder datorn först. Jag måste nog lära mig att trolla lite så att jag slipper det här…

8 svar på ”Sneak peek på den nya designen!”

Lämna en kommentar