Snurrig och vimsig

Copyright@Ninni Undén

Söta lilla Helmer. ♥ Jag saknar honom lite nu när han har flyttat från katthemmet och fått en familj, men såklart är jag glad för gosigosens skull. Den här dagen fick en rätt usel start och jag försov mig än en gång och den gången kom jag 2,5 timme för sent till jobbet… Pinsamt eller vad? Om det är något jag hatar är det att komma sent. Men det som var ännu värre var att jag var snurrig i flera timmar och var halvvaken tills på eftermiddagen. De som arbetar i hjärnkontrollen verkade leka hela havet stormar och jag har känt mig helt vimsig i kolan. Trots det lyckades jag träna och klarade mig helskinnad hem. Det var nog katterna André och Vincents små pussar och gosighet som fick mig att jobba på trots en liten avsaknad av medvetandet.

Imorgon ska jag till hudläkaren inne i stan och då får jag verkligen inte försova mig! Då får jag veta hur jag ska göra med Roaccutanet och huruvida vi ska börja att reparera huden nu eller vänta lite till. Efteråt ska jag på ett uppföljningsmöte på Mandometerklinken, äta en testmåltid och så, så det blir en heldag med troligen en sjukligt trött tjej. Wish me good luck. Godnatt!

4 svar på ”Snurrig och vimsig”

 1. Precis, och jag trodde de flesta skulle förstå skillnaden mellan ett
  ”vanligt” jobb och det jag sysslar med, så jag blev verkligen överraskad av de
  otroligt många negativa kommentarerna jag fick..

  Svara
 2. Ha, det första jag reagerade på var kattnamnet. Helmer! Yeah, jag har själv en kisse som heter Stig-Helmer:) Vad härligt att jobba på ett katthem. Jag blir lite avis faktiskt!

  Have a nice day 🙂

  Svara

Lämna en kommentar