Stackars lilla sympatisökande sjukling.

Stackars lilla mig börjar bli sjuk igen. Förkyld såklart. Fast jag kan inte riktigt avgöra om jag är på väg på att bli sjuk eller om jag redan är det. Det var så länge sen jag var sjuk så jag har väl glömt bort hur det känns. Jag har fått de här typiska ”på-väg-att-bli-symptomen” många gånger men det var längesedan som det har brutit ut på riktigt. Nu sitter jag här och är osäker, det började i lördags och kändes bättre i morse men nu börjar jag känna mig helt drogad och borta. Att bara skriva det här är fruktansvärt svårt. Jag känner mig förvirrad, lite smått yr och ja… lite full faktiskt. Allt började snurra helt plötsligt nu när jag sitter och skriver det här. Okej jag kanske är sjuk ändå. Min behandlare säger att det är positivt och att det händer nästan alla som börjar komma ur sin svält här på kliniken så egentligen ska jag se det som ett tecken på ett steg närmare mot friskheten. Men det känns lite svårt att tänka så nu när jag mår dåligt och knappt kan andas. Uhu, min hals känns helt igenkleggad, uttorkad och öm.

Fast jag brukar bli frisk när jag skriver om det så nu kanske det går över snart?
Och varför det alltid blir så kan man ju undra…

5 svar på ”Stackars lilla sympatisökande sjukling.”

Lämna en kommentar