Starting off on the wrong foot

Copyright@Ninni Undén

Den här morgonen startade dåligt och jag vet inte varför. Det är inte så att jag försov mig eller att något har hänt, det är bara något som känns fruktansvärt fel. Som att något är på väg att hända. Inte heller blev det så mycket sömn då jag vaknade upp sisådär 100 gånger och hade sådana där knasiga drömmar igen. Zelda gjorde inte saken bättre med hennes nattliga lekande. Något föll i golvet mitt i natten men jag vet fortfarande inte vad. Om ett par timmar ska jag åka till Mando på uppföljningsmöte. Just idag har jag verkligen ingen lust med det. Vill nog helst ligga i sängen och stirra in i väggen ett par timmar.

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Sv: Förra gången jag fick lämna in den så hade den fått ett virus, så fick jag betala 1000-2000 kr. Hoppas det inte blir lika mycket.

  Sådär kände jag igår, jag kände inte för att cykla till jobbet utan ville sitta kvar i soffan, spela dragon age origins på mitt xbox360 & ha kul. 🙂

 2. Denise

  Ibland har man sånna dagar tyvärr :/
  SV: Det känns härligt och jobbigt på samma gång! Om dom här 20 åren har gått så fort tänk va nästa 20 år kommer att gå. Tillslut sitter man där på nån bänk och klagar på dagens ungdomar xD

 3. Becka [fotoblogg]

  Sötisen!
  sv: Du anar inte så glad jag blir, som det värmer. Tusen tack kära du!
  Fredagskram. ♥

Lämna ett svar