Starting over?

Copyright@Ninni UndénOhai på er! Min blogg blev så pass hackad att vi för tillfället faktiskt inte vet om det går att fixa. Den är fortfarande uppe och har alla inlägg kvar men alla PHP filer är fipplade med, jag saknar åtkomst till det mesta och min styvpappa vet inte om han kan hjälpa mig mer. Det har varit och är fruktansvärt frustrerande så jag tror nästan att jag ger upp.

Därför testar jag och ser hur det känns att blogga på Fames! Jag valde den här bloggportalen eftersom att den är väldigt stilren och använder sig av WP  så att jag lättare förstår saker och ting. Det är långt ifrån att ha en egen sida där man har kontroll över allt och kan fixa plugins, men än så länge verkar den duglig ändå trots att det är lite irriterande att vara så begränsad.

Uppdatering om vad som har skett den senaste tiden:
* Jag har tältat och firat midsommar på Vaddö.
* Min lägenhet har äntligen fått ett skrivbord!
* Försäkringskassan gnäller och är lika sega som alltid.
* Jag har börjat äta mer nötter och frön – Och fått en gladare mage.
* Otippat nog har jag vågat visa mig ute offentligt i shorts!
* Jag har vågat smaka turkisk yoghurt (Selektiv ätstörning 0 – Ninni 1).
* Jag har träffat en grym sjukgymnast som faktiskt lyssnar!
* Min näsa har slutat rinna efter typ 10 år tack vare djupandning…
* Jag har glömt bort typ allt, ARRGH!

 

 

Detta inlägg har en kommentar

  1. Sofie

    NÄR bjuder du mig på inflyttningsfest? Hmmmmmmm!?!?!? :*

Lämna ett svar