Vad vore livet utan lite stress och ångest?

Nyligen var det Halloween och nu är det bara 9 dagar kvar till jul. På något sätt verkar en hel månad ha försvunnit på en blixtsekund. Vad har jag egentligen gjort på den här tiden? En del av mig vill säga ”knappt någonting” och den andra delen vill säga ”försökt att andas mellan allt när jag väl kan”.

Vad vore livet utan lite stress och ångest?

Jag har minst sagt känt mig lite stressad.

Varför vet jag inte riktigt. Jag har bara känt mig helt översköljd av ångest och stress att det ibland har känts som att jag knappt kan andas. Jag hatar verkligen den typen av ångest. Hur blir man av med något när man inte vet vad det är? Att tänka positivt känns inte precis så särskilt behjälpligt när jag inte riktigt vet exakt vad det är som jag måste tänka om. Det bara känns liksom.

Allt hemma har blivit lite kaos och jag ligger efter konstant med allt. Fast det kommer väl inte som en överraskning precis. Dessa stressperioder verkar ju poppa upp lite titt som tätt. Någonting gör jag ju helt klart fel… Generellt sätt blir det såklart bättre men jag blir ändå frustrerad när allt börjar ta emot igen. Jag hatar hur trög och handlingsförlamad jag känner mig när det blir som det har varit nu.

Inte har jag kunnat sova så särskilt bra på länge heller. Jag kan ju inte precis säga att jag någonsin sover bra nu när jag har tagit sömnpiller varje dag i flera år. Men själva sömnmedicinerna fungerar ibland sämre och ibland bättre. Just nu fungerar det sämre. Det känns inte som att jag ligger och tänker på så särskilt mycket egentligen. Jag kan bara inte slappna av och mina ögon vill helt enkelt inte stängas. Efter ett tag blir jag såklart stressad utav det faktum att jag inte kan sova och då startar den där onda cirkeln igen.

Vad vore livet utan lite stress och ångest?

Men nu har det börjat kännas lite bättre igen.

Den värsta ångesten har lagt sig och jag har kommit ikapp livet lite igen. Snart är det jul och än så länge är julkänslan rätt nere på noll tråkigt nog. Den började smyga sig på när snön föll och försvann helt och hållet lika snabbt som snön töade bort.

Det känns jävligt tråkigt faktiskt. Jag saknar verkligen den där magiska julkänslan man hade när man var liten. Jag hade tänkt att verkligen julmysa och göra det bästa utav situationen men tyvärr tog stressen över. Jag har inte ens kunnat förmå mig att sätta upp så särskilt mycket julpynt. Det är ju över en vecka kvar tills jul så visst har jag tid. Men det känns lite tråkigt att aldrig gå all out och låta hela decembermånaden vara magisk. Ni vet… Med julmarknader, glögg, glitter och allt det där som gör att det känns som jul.

En kort summering av vad som har hänt annars:

Jag har gått på Wordcamp med min chef och det var väldigt kul faktiskt! Lärorikt också förutom ett par föreläsare som fick en att undra vad de ens gjorde där… Jag har även lekt med färgbomber som bara den. Jag har haft rött, vinrött, rosa och blåa toppar med brunt/lila hår. Ibland har det blivit lite konstiga blandningar. Blått satt ju fast sådär men jag gillade den lila toningen den gav på vissa slingor. Det röda fastnade inte heller så bra men efter ett par tvättar blir det snyggt rosa så det känns helt okej ändå.

Jag har köpt WOW igen och det skyller jag helt på min pojkvän. Jag har gått ut på tjejkväll, dansat och blivit stött på. Vi har haft lite mini släktmys hemma hos mig och jag har väl gått på en och en annan fest. Vi har haft lanseringar på jobbet och det har tidvis varit otroligt mycket på en och samma gång. Jag har tappat min mobil i toaletten och den fick lite permanenta skador. Sedan råkade Jocke dra ner den på golvet och då sprack hela skärmen också. UNDER SKYDDET. Så jag tror att universum försöker säga åt mig att skaffa en ny.

Har någon lust att ge mig en Iphone X?! Det skulle göra mig rätt lycklig.

Lämna ett svar

Stäng meny