Summering utav julen 2017

Summering utav julen 2017

Julen 2017 var både underbar och fruktansvärd

Min jul har varit helt underbar och samtidigt lite mindre underbar. Självfallet, julen till ära, fick jag en riktigt illa och bultande huvudvärk som vägrade att släppa. Migräntablett och överdosering utav Alvedon hjälpte föga. Den kom på morgonen och försvann inte fören sent på natten. Det var min julafton det…

Julbilder på mig och Joacim
Mina och Joacims årliga julbilder. Vår egna lilla tradition!

Men jag försöker att inte vara alltför bitter för det. Utöver den hemska huvudvärken var julafton faktiskt helt fantastisk. Det var mycket skratt, många julklappar och en massa mys! Jag och min älskling började att fira julafton hemma hos hans mamma och hennes pojkvän med familj. Sedan efter Kalle Anka och julklappsöppning åkte vi hem till min familj. Efter att ha ätit ännu mer julmat hade vi julklappsöppning där också och det var inte lite julklappar det! Det såg inte ut att vara så fasligt mycket vid första blicken men sen såg jag hur många det var som låg intryckta under och bakom granen… Vilket förvandlar mig till ett litet barn. ♠

Frosted Plum Tin Of Delights från The Body Shop
Frosted Plum Tin Of Delights – Ett jättefint set från The Body Shop som jag fick av Joacims mamma.

Jag älskar att öppna julklappar

Och såklart älskar jag att få saker. I år fick jag mycket fint så jag måste ha varit en duktig flicka trots allt! Lika kul att få var det att ge också men jag känner inte riktigt att jag prickade lika rätt som förra året.

Summering utav julen 2017

Här är de mesta av mina julklappar men det är några till som inte kom med på bild. Jag fick till exempel även en stol till mitt sminkbord, en presentbox fylld med produkter från Dove, rosa myskläder och lite andra småsaker. Jag blev faktiskt riktigt bortskämd i år. Min älskade pojkvän went bananaz och skämde bort mig med en galet fin klocka från Daniel Wellington! Han är lite smått galen han. ♥

Mina chefer lyckades pricka in så jäkla rätt med julklapparna från dem. En mugg med en enhörning på där det står ”I´m a fucking unicorn” och en ljusslinga med enhörningar på. Jag tror att jag kanske, bara kanske, har tjatat lite mycket om enhörningar på jobbet. Läxan jag har lärt mig: Gillar du något så tjata om det! Då får du precis vad du vill ha. Vad är bättre än enhörningar liksom?

Det var min lilla summering utav julen 2017

Jag har skrattat mycket och blivit så glad utav julklapparna att jag har dansat och skrikit. Tusen tack till alla underbara, fantastiska och omtänksamma människor som jag har i mitt liv! Och god jul i efterskott önskar jag alla er som läser det här. Jag hoppas att julen 2017 var lika bra för er som den var för mig om man räknar bort den bultande huvudvärken. Jag hoppas innerligt att ni slapp den.

 

Lämna en kommentar