Sun addiction

Copyright@Ninni Undén

Jag är inte född till att leva i Sverige. Jag har inte varit hemma ens ett helt dygn än och jag känner redan hur jag börjar känna mig mer och mer deprimerad igen. Där borta i solen mådde jag bra, oförskämt bra. Visst var inte allt frid och fröjd. De sista dagarna kändes det som att jag skulle drunkna av ångest och ensamhetskänslor. Men i allmänhet mådde jag så mycket bättre än vad jag mår i det här gråa landet. När de andra blev trötta och utmattade av solen blev jag istället hyper, pigg och glad. Ni vet, sådana där känslor som jag inte så ofta kan känna annars. Det är väl lite skönt att vara hemma också men jag skulle behöva någon vecka till.

Att vara i Egypten gav mig en otroligt själförtroendeboost. Tyvärr försvann den när planet landade i Sverige igen. I Egypten fick jag många blickar, komplimanger och visslingar. Trots att det kändes jobbigt med alla framfusiga män kan man inte låta bli att suga åt sig lite. Vem vill inte höra att man är vacker liksom? Speciellt när man går runt i bikini och känner sig som världens största flodhäst. Då och då behöver jag bli lite påmind om att man inte behöver vara trådsmal och ha stora bröst för att vara attraktiv. Visst får jag komplimanger här hemma också men jag måste erkänna att araber är mycket bättre på det där.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och försöka landa. Tack vare Denice kom jag hem till en städad och fin lägenhet så saker och ting känns ju lite bättre om man säger så. Det är ju så jäkla skönt! DU ÄR EN PÄRLA ♥ Jag har fredagsmyset fixat och ska titta lite på Naruto och One Piece om mitt trötta lilla huvud tillåter det. Min koncentrationsförmåga har inte varit på min sida idag så det är ganska troligt att jag hamnar i sängen tidigt även fast jag redan har spenderat lite för mycket tid där idag.

Trevlig helg på er!

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. xxcyberalienxx

  Ninni, du har en poäng. Man måste inte ha smal kropp med bröst som är stora som meloner för att gå på stranden. 🙂

  Personligen…eller om jag ska vara allvarlig så tycker jag det är snyggt med tjejer som har lite mera ”kropp” i sig, alltså lite mer kurvigare höfter, bröst som är stora som ett par klementiner eller apelsiner(oj här var mycket frukt i min kommentar!). 🙂

 2. Gemini

  åh vad härlig bild!

 3. melinda

  Men åååh, vill också till solen! så trött på det här jävla vädret 🙁

 4. Johanna Sparv

  Åh sol är en bra medicin! Du kanske helt enkelt ska fundera på att flytta utomlands någon gång i livet? 🙂

Lämna ett svar