Svamp, svamp, mera svamp!

Gissa vem som har plockat flera kilo svamp idag! Jo det är jag och mamsen såklart så ikväll blir det en riktig mumsig middag. Ibland är det bara för underbart att bo nära skogen! Vi hittade mest taggsvampar och trattkantareller som aldrig tycktes vilja ta slut, men jag hittade faktiskt även tre stora gula kantareller. De verkar aldrig vilja växa upp i vår skog och det är såklart dom som jag vill hitta mest, så ni kan ju gissa hur glad jag blev. Ungefär som ett litet barn i en godisaffär… eller som mig i en chokladfabrik utan koppel. Alltså: Lite smågalen, fnittrig och hyper.

Nu vill jag bara sova. Helst vill jag slippa gå upp imorgon för att åka till Mando, men måste man så måste man. Är bara så otroligt trött och vill hellre ligga i sängen och dricka glögg. Ja jag drack min första glögg idag, jag var ju så sugen! Är sjukt sugen på Lussebullar också men jag ska försöka hålla mig en månad till. Får trösta mig med Naruto ikväll i alla fall, whoop whoop! Och tack till alla som röstade på mig när Tuva hade ”dagens blogg”, tack vare er vann jag! Igår vaknade jag med huvudvärk som slutade med migrän, jag kände mig helt borta och mådde pyton så det var precis vad jag behövde. ♥

4 svar på ”Svamp, svamp, mera svamp!”

  1. Grattis till blogg-tävlingsvinsten!! Vad roligt!
    Jag längtar också till man får börja med lussebullarna!
    KRam och trevlig helg!

    Svara

Lämna en kommentar