Svimma i affären? Ja, nästan

  • Inläggskategori:Livets ångest
  • Kommentarer på inlägget:1 kommentar
  • Lästid:2 minuters läsning

På grund av gårdagens snöstorm så åkte vi som sagt idag istället för igår till affären. Det kändes ju lyckat då jag höll på att svimma mitt i affären och var tvungen att sitta ner på ett par korgar. Kan det vara karma eller något liknande? Det kände i alla fall lite dumt då jag kommenterade en tjejs blogg igår och skrev att jag ville svimma bara för att få det ”överstökat”. Jag har nämligen bara varit nära på att svimma men har aldrig svimmat helt, efter ett par miljoner gånger så känns det nästan som att jag vill svimma på riktigt bara för att slippa närapå-känslan. Det irriterar mig av någon anledning.

Hur mår jag förövrigt? Inte så bra faktiskt. Jag har grymt mycket ångest för allt jag åt igår och jag känner mig som en flodhäst. Det känns ännu en gång som att jag har lagt på mig 10kg på bara några få dagar även fast det är otroligt ologiskt. Jag känner mig spyfärdig och äcklig, min spegelbild känns som en vidrig främling som står där i sin fulhet. Men jag tänker faktiskt baka lussbullar idag ändå så lite duktig är jag väl? (Beroende på hur man ser på det, allt är ju relativt). Ikväll kommer Julian hit så det blir nog lite mys, då kanske jag mår lite bättre och glömmer bort ångesten för en stund.

Trevlig helg!

Ska ni göra något kul i helgen?

Detta inlägg har en kommentar

  1. eemmaaj

    usch vad läskigt! tack förresten. Hoppas du har en roligare dag än vad jag har, haha kram

Lämna ett svar