Täby centrum med min sparv Johanna

Copyright @ Ninni Undén || Täby centrum med min sparv Johanna

Suddiga mobilbilder is tha shiet! Blev upphämtad av ingen mindre än finaste Johanna efter jobbet idag. Vi åkte till Täby Centrum och fastnade som vanligt i Gina Tricots omklädningsrum i typ 30 minuter… Varför fastnar vi alltid där?! Och jag gick därifrån tomhänt som alltid. Det är ju omöjligt att se bra ut i någonting när man provar kläder bredvid den där bruden. Istället blev det 4 baslinnen från HM då mina har blivit antingen för stora eller har hål i sig. Jag hittade även ett par solglasögon och armband från Glitter och fick tag på ett par nya AKG lurar. Mina har gått sönder där det går att gå sönder så det är tejp överallt och det skulle nog inte dröja innan hela sladden vart tejpad… Men inga hörlurar har överlevt mig så länge som 1,5 år tidigare!

Nu är jag helt slut. Det är så mycket lättare att titta på kläder på nätet där man slipper bli bombarderad av så mycket intryck på en och samma gång. Det går knappt att hitta något när allt bara smälter samman. Och mina fötter är ju som de är och det dröjde inte länge innan dom skrek ifrån. Men det var underbart att få se min lilla sparv igen. ♥

Spara

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar