Take me as I am or watch me as I go.

[Bilden är tagen 2009, shit, tiden går läskigt snabbt…]

Tehee, lite söt var jag väl ändå?! 17 år och värdelös på photoshop, precis som nu. Jag lyckades jävligt bra med ögonbrynen den där dagen dock. Och ja, jag brukade faktiskt ha turkosa… rosa eller flera svarta prickar som ögonbryn. Man kan ju tro att jag bara älskar färgen svart eftersom att jag för det mesta bara har svarta kläder, men egentligen älskar jag färgglada färger! Speciellt babyrosa och sådana gulligull färger. I´m a girly girl.

Designen som jag håller på att fixa kommer att bli väldigt rosa. Rosa och lite småfluffig. Den här gången siktar jag nämligen inte på att göra en ”snygg” eller clean design som andra ska gilla utan siktar mer mot att göra en som visar upp min personlighet. Jag är töntig, fånig, knäpp, nördig och älskar rosa. Och det ska synas när man kommer in här. Den ska se gladare ut än vanligt och vara som ett litet bevis på att jag är på rätt väg mot ett lyckligare liv. Kanske låter fånigt men det har jag ju redan erkänt att jag är. Jag håller äntligen på att komma tillbaks till mig själv igen och är nära på att bryta ut ur mitt skal. Tomheten fylls igen mer och mer för varje dag som går och jag börjar hitta min identitet som jag en gång för längesedan förlorade. Jag har alltid gjort mitt bästa för att passa in någonstans och ändrat hela min personlighet för att bli omtyckt. Men det är slut på det. Take me as I am or watch me as I go. Jag är som jag är och det är jag helt okej med. Hellre att några få älskar mig för den jag är än att många älskar mig för den jag låtsas vara.

17 svar på ”Take me as I am or watch me as I go.”

 1. Jag gillar att din design ska vara mer du och visa vem du är, så ska det ju vara, även om jag gillar det du har nu oxå 🙂

  Och det där "take me as I am or watch me as I go" är så jävla bra, man ska vara den man är och inte någon som andra vill att man ska vara. Fuck no att någon annan ska ändra på mej, dej eller någon annan, lixom.

  Svara
 2. Hej! Skulle du vilja prova ett enkelt och roligt jobb?

  Sälja Oriflame – kosmetik, hudvård, dofter, kroppsvård och mycket mer?

  Det finns något för alla – unga som gamla, män som kvinnor!

  Säg till om du vill ha mer information, har lite erbjudanden du kan få ta del av om du vill bli säljare för Oriflame! Kommentera i min blogg eller maila mig direkt på: sannasuomelaa@hotmail.com!

  Du kan även välja att endast vara kund hos Oriflame och få 20% rabatt

  / Sanna Suomela Distriktschef Oriflame Eskilstuna

  Svara
 3. Haha, du och ditt "gulligull" ord! <3 Kan höra dig säga det!

  Det låter som en väldigt bra idé att göra designen efter hur du är och inte vad du tror andra gillar! Nu blir jag sugen på att sen den! ;-*

  Svara
 4. Sv: Ja det är det verkligen! ;-D

  Det suger att fastna hela tiden, om vi gått i skolan och träffats varje dag hade jag kunnat kolla på den och kanske komma med exempel 😛

  Johnny mår bra, han har ont bara och svider lite 🙁 Och skit snygg är han, som vanligt, haha! Annars mår vi båda väldigt bra, vi ska snart skicka ut inbjudningskorten till bröllopet 🙂 Hoppas du kan komma! <3

  Svara

Lämna en kommentar