Tell me, what the heck is wrong with me?

”Wake in a sweat again, another day’s been laid to waste in my disgrace. Stuck in my head again, feels like I’ll never leave this place.There’s no escape”. Den här dagen har mestadels spenderats i sängen. Allt känns bara så otroligt meningslöst så varför gå upp? Jo juste jag skulle ju börja träna igen, det planerade jag ju igår. Men jag vill inte åka kollektivt, jag vill inte behöva gå den där vägen till gymmet, jag vill inte vara på gymmet och sen ta mig tillbaka. För just nu vill jag inte bli sedd i huvudtaget. Tårarna verkar aldrig ta slut och de senaste dagarna har jag förlorat all min kontroll över dem. Jag känner mig uppriven, frustrerad, trött, försummad, ledsen och fylld av känslor samtidigt som att jag känner mig helt tom. Mitt liv behöver en drastisk förändring men jag vet inte riktigt på vilket sätt eller hur jag ska nå det. En sak är säker och det är att jag måste komma härifrån och få det andrum som jag desperat behöver. Jag behöver utrymme och tillåtelse att bli arg och det kommer jag aldrig att få så länge jag bor här. Ju mer ilska jag håller i mig desto mer känslomässigt instabil blir jag och jag har redan många många år av ilska som fortfarande kämpar för att komma ut medan jag kniper ihop och fortsätter att le.

8 svar på ”Tell me, what the heck is wrong with me?”

  1. ”Jag behöver utrymme och tillåtelse att bli arg och det kommer jag aldrig att få så länge jag bor här. Ju mer ilska jag håller i mig desto mer känslomässigt instabil blir jag och jag har redan många många år av ilska som fortfarande kämpar för att komma ut medan jag kniper ihop och fortsätter att le.”

    Det är sjukt hur mycket jag känner igen mig i det. Jag är exakt likadan och jag hoppas att det blir bättre för dig och att du mår bättre. Skickar massa kramar till dig! <3

    Svara
  2. Jag håller tummarna att du får en lägenhet snart! Och just det där med att man ska gå iväg och träna, det är det som är det jobbiga och som gör att man hellre stannar hemma. Jag kör bara träning hemma och har riktigt bra övningar, synd att du inte har så stort utrymme att träna på (ditt rum) eftersom det underlättar att kunna träna när man vill.
    Du kanske kan ta promenader i skogen? Du har ju en bakom huset, och nu ska det bli plusgrader ute! Ta med kameran och var ute ett par timmar, det blir både motion och så får du större utrymme att vistas på! 🙂 <3

    Svara

Lämna en kommentar