Things I want to accomplish.

 • Flytta hemifrån och skaffa en egen lägenhet.
 • Skaffa tatueringen som jag har velat ha i ca 8 år (motivet är en hemlis).
 • Köpa en riktig speldator.
 • Börja träna igen och få ett sunt förhållande till träning.
 • Gilla min kropp som den är och acceptera mina brister.
 • Spendera mindre tid på kliniken och lära mig att hantera maten på egen hand.
 • Förnya min ”garderob” och faktiskt skaffa en riktig garderob så att mina kläder får plats för en gångs skull.
 • Börja praktisera och komma försiktigt ut i arbetslivet.

Det som hjälper mig att komma upp på morgonen är mina planer och mål som jag vill uppnå i livet. För att inte ge upp helt och hållet ser jag till att jag har alltid något att sträva efter så att min motivation inte sviktar. Förr var det min ätstörning som motiverade mig till att gå upp på morgonen. Det var det som jag tränade och ständigt planerade för. Mitt mål var en viktnedgång på vågen och så fort jag lyckades så kom ett nytt mål och en lägre vikt. Nu har jag inte det längre, jag vill lägga det bakom mig och vill hellre försöka sikta in mig på ett sunt och lyckligt liv med mål som gynnar mig istället för att förgöra mig. Så fort jag känner att jag saknar mål blir livet ännu mer outhärdligt och tråkigt så ibland måste jag stanna upp och tänka över vad jag vill kämpa för. Så nu har jag tänkt lite och kommit på några saker som jag ska försöka uppnå, gärna det här året om det går som jag vill. Tyvärr har jag inte den där underbara egenskapen som kallas för tålamod.

Vissa saker ligger närmare än andra. Jag har fått klartecken om att jag snart får börja schemalägga träning och inom en snar framtid får jag även äta frukost hemma. Mest på grund av att jag bor en bit bort från kliniken. Kroppen har börjat lära sig att känna olika signaler igen så nu blir jag lätt yr och svimfärdig på morgonen i väntan på frukost, det blir ibland väldigt jobbigt att gå dit helt skakis och tom. Det är väl mest pengabristen som stoppar några av mina drömmar, men jag har researchat lite och börjar få ett hum om hur jag ska få ihop allt. Det svåraste är att kunna börja tycka om sig själv och sin kropp men jag har bestämt mig på riktigt den här gången. Jag ska sluta hata den.

Har ni några framtidsplaner/drömmar?

Detta inlägg har 12 kommentarer

 1. yohanna

  Hej, väldigt fin och välgjord blogg du har. Me like 😀 hahah lite random här!

 2. yohanna

  sv: hihii så lite så 😀

 3. Bambi

  Man blir glad över att läsa att du vill gilla din kropp 🙂

  Sv: Jo, men man blir ju det. Det underlättar inte heller att läraren ska ha genomgång med dom nya eleverna som började nu i januari – så tar hon genomgången på tavlan och i princip skriker ut. Det är ca 4 – 5 st elever som är nya, ändå måste hon använda hela tavlan istället för att ta genomgången i ett annat klassrum D:

 4. MELINDA

  sv: i gallerian i stan, så går man in på Topman och åker ner, ligger typ .. under br 😮

  dom har sjukt snygga grejor!

  det låter som bra framtidsplaner det där!:D kanske också borde skaffa några snart.. :p

 5. ellen

  jag behöver oxå mål att sträva efter hela tiden ^^

  hmm..flytta hemifrån o skaffa lägenhet, tatuera mej (kommer ske ganska snart) , börja träna, plugga till journalist och/eller fotograf, förnya garderoben, resa jorden runt ^^

 6. JAG VET JAG VET HEMLISEN!! 8-D Om jag vet rätt 😉 Bara 19 dagar kvar för mig till min gaddning! Creepy?!

  Låter som du har riktigt bra framtidsplaner och motivationer på livet!

  Ses snart? <3 🙂

 7. Sv: Det kommer bli awesomeeeeeee!!

  Haha, detta blir min fjärde på två år! :O snart ska jag göra två till inom kort 😉 blir fattig höhö 🙁

  awesome! 😀 <3

 8. Jennifer

  Håller med dig om planer, det får mig också att som fortsätta kämpa på.

  Sv: Ja! Det hade varit jättebra om någon fann det och om det garanterat fungerade 🙁

  Jag har jättetur som har honom, han gör livet lite vackrare.

 9. Hej! Allt bra med dig?

  Vilken fin blogg du har!

  Kram!

  Emma – emmaeriica.webblogg.se

 10. Tuva

  Har faktiskt blivit lite mer motiverad än jag är i vanliga fall, kan fortfarande typ inte komma upp till skolan alls dock. -.- Hatar att jag inte kan det!

  Men jag ska flytta hemifrån, ta körkort, börja träna så jag får en kondition, gå ut iaf ettan, skaffa ett deltidsjobb så jag kan åka på mer spelningar osv och sluta röka! 😛 OCh de är bara de palner jag har inom en snar framtid 😛

Lämna ett svar