This is some serious shit jao

Copyright@Ninni Undén

Osminkad och oretuscherad. Bara för att jag kan. Kan ni tänka er? Jag vågade gå till gymmet utan smink idag trots ett gigantiskt sår efter min dumma klämmande naglar och mörka ringar under ögonen. Kuren med Roacutane har väl höjt självförtroendet lite kan jag säga, trots lite finnar då och då har jag inte haft så fin hy som nu på flera år. Så galet skönt!

Trots trötthet och ett otroligt segt huvud har jag en rätt bra dag. Vädret är finfint, jag känner mig ovanligt avslappnad och boendestödet har varit här igen och hjälpt till med den fördömda disken. Ärligt talat vet jag inte hur det kan bli kaos efter en dag med endast mig här. Det är ett mysterium med en gnutta glömskhet och några deciliter ADHD. Men men, om jag införskaffar en diskmaskin så kommer inte det problemet att existera mer så man får väl hoppas på att jag lyckas skaffa en.

Nu ska jag nog försöka vara duktig och laga mat! Jag tänkte göra köttfärssås bara för att jag aldrig har gjort det själv förut så om det blir bra eller inte är en överraskning. Jag är så värdelös på att variera och göra nya grejer så det är ju ändå ett lite steg. A small step for a man, one even smaller step for mankind. Det är tråkigt efter ett tag att äta samma sak varje dag så skärpning på mig! Fast det största problemet är väl att jag inte ens orkar laga mat. Duuurrrrr…

7 svar på ”This is some serious shit jao”

  1. Du är inte den enda, jag bor ensam i min lägenhet, och ändå så blir det mycket disk som står i köket. Och så blir det snabbt stökigt i rummet! 🙂

    Svara

Lämna en kommentar