This site is STILL under construction.

Jag kan ju inte låta bli! ♥

Vad har jag påbörjat nu då? Jo kommentarsfältet förstås! Det är en av de få sakerna som jag aldrig har ändrat på sedan jag började blogga och ärligt talat är jag less på Wodrpress egna och tråkiga kommentarsfält som är så funktionslös. Just nu håller jag på att importera alla kommenterar till IntenseDebate (om ni undrar var alla kommentarer tog vägen) som jag tänkte testa istället.  Jag är osäker på om jag kommer behålla det eller ej men jag ska ge det några dagar minst och se hur det fungerar. Det kommer säkert se lite konstigt ut den närmsta tiden men jag ska försöka lära mig lite mer om CSS och fixa till det. Jag hoppas att ni har överseende med det!

IntenseDebate kommer att gynna er läsare när ni kommenterar! Hur då? Jo det är så att ni kan bocka in commentluv för att länka ert senaste inlägg från er blogg automatiskt efter er kommentar. Ni kan gilla och ogilla andras kommentarer samt kommentera i nästlade trådar. Så om du håller t.ex. med någon annan så kan du lättare visa det genom att kommentera efter dennes kommentar och göra en tumme upp. Detta skapar även lättare diskussioner vilket kan vara rätt kul och ibland väldigt bra. Ni kan välja att logga in och skriva genom t.ex. facebook eller Twitter, prenumerera på inläggen eller kommentarer samt lägga upp bilder och videos. Ja allt detta och mycket mer till och med! Har inte undersökt allt än men vi får se hur jag lyckas trixa med det här.

Så ja, ni får ursäkta om det ser lite stökigt eller konstigt ut just nu. Jag behöver lite mer tid på mig för att lära mig om hur man ska göra och dessutom är det över 30% kvar av kommentarerna som ska importeras (Det har tagit hela dagen…) så jag har inte velat ändra på för mycket än. Jag måste dock fråga er, OM jag behåller det här kommentarssystemet: Ska jag då svara endast i min blogg, endast i era bloggar eller både och för alla lättare ska kunna följa i diskussionerna? Med tanke på att alla nu kan hoppa in och delta om de så vill.

Detta inlägg har 15 kommentarer

 1. Uh, detta såg förvirrande ut, haha men antar att jag blir van.
  Hmm..både och, eller..måste man kolla in här o se om man får svar? Eller blir man informerad om det på något sätt?
  My recent post ♥

 2. Sv; ÅHÅH, såg du shadow peepzen? 😀 Jag skulle få sån sjuk panik om jag var med om sömnparalys D:

  Men DU är ju finast puffN ;*
  JAA, klart vi ska! :DD <3
  My recent post AWESOMEAWESOMEAWESOMEAWESOME

 3. Du är asnajs i PS CSS! 😉

Lämna ett svar

Stäng meny