Tillbaks på Öland

Copyright @ Ninni Undén || Tillbaks på Öland

Nu är jag äntligen tillbaks på Öland! Vi kom hit igår kväll efter en låååång biltur bakom för många slöa husbilar. Tyvärr har vi inte haft en någon tur med vädret varken igår eller idag men innan det började forsa ner hann vi åka runt lite i Färjestaden. Vi åt raggmunkar med fläsk på Arontorps Kroppkakor & Mat, tittade lite i affärer där de hade rea på kläder och besökte Thurgårdens handelsträdgård där de hade världens sötaste små dvärghönor. Kycklingarna som hade börjat växa till sig lite var helt bedårande! Nu sitter jag i min lilla hörna i tv rummet, äter nötter och väntar på middagen. Ikväll ska jag äta Kroppkakor för första gången på typ 10 år, spännande! Sen har jag kvar jordgubb och rabarberpaj kvar sedan igår, mums.

Om man behöver gödas upp ska man åka till min mormor. ♥

Spara

2 svar på ”Tillbaks på Öland”

Lämna en kommentar