Time to get a job maybe? Naah…

Förlåt, det blir ingen ”dagens outfit” men här är i alla fall en lite bättre bild på tröjan! Nu är jag sannerligen en ”fattigflicka.se”, eftersom att Junkyard har 50 % rabatt på vissa kläder så passade jag på att beställa lite till. Det låter som något dumt att göra när man inte har en sån bra ekonomi, men både jag och mamma tyckte att det var smart att passa på att köpa riktiga märkeskläder med bra kvalité när man väl kan. Mina billiga går ju sönder nästan direkt… Jag har ju inte så mycket kläder som passar mig just nu och jag har inte heller så många som är dyra och fina, så det känns lite kul att också kunna få ha råd med sånt ibland! Dessutom verkar jag ändå alltid få ihop det på något sätt och min ”lön” kommer väl in inom två veckor så det är väl inte så farligt. Dessa plagg har jag ju suktat över tidigare så det var också något som jag verkligen ville ha.

Idag har jag varit på Ilsa och tränat! Mötet på Ilsa gick jättebra och tiden gick lika snabbt som vanligt, nästan lite för snabbt. Vi tittade igenom en kortlek med bilder på olika jobb för att få lite inspiration till något som jag kan tänka mig att arbeta med i framtiden. Just nu har jag verkligen ingen aning då nästan allt innebär något som blir ett hinder för mig, men förhoppningsvis kommer jag att finna något med deras hjälp. Det jag är intresserad av är: Media (film och bildskapande), hudvård, smink, katter (vi har tänkt mycket på katthem), hälsa, tidningar (skriva, testa, bilder osv) och att på något sätt hjälpa andra. Jag är dock inte 100% säker på vad jag vill och kan göra, men det är väl det som jag kommer få lite hjälp med. Efteråt tränade jag och fick en snabb behandling hos sjukgymnasten som tryckte upp några låsningar i ryggen och nacken medan det knäckte lite här och där. Ajaj, men åh så skönt efteråt! Jag har knappt kunnat sträcka på mig eller kunnat träna ultimat pga. stelhet så nu känns det mycket bättre.

12 svar på ”Time to get a job maybe? Naah…”

  1. Ja jag känner att jag måste göra det! Jack Sparrow rocks! 😛 Sedan kan jag ju alltid göra en till på en annan bild. Men börjar med sparrow 😉

    Svara
  2. Du skulle verkligen passa att jobba med hälsa och skönhet!!

    Sv: Jag dricker bara energidryck ute 😛 Asså dricka får dom xD Men inte fylle-dricka som typ Micke och andra..

    All right, några hemmafester du känner till? 😉 Haha, högre än Tony Starks (alltså jag/mitt) byggnad i Avengers 😉 <3

    Svara

Lämna en kommentar