Tips på sommaraktiviteter sökes!!!

Min fantasi är rätt så dålig just nu, vilket resulterar med att mitt sommarlov blir för segt och händelselöst. Därför efterfrågas tips på äkta sommaraktivitet från mina söta läsare och från er som bara tittar förbi. Jag har funderat på något mysigt som skansen men jag vill också kolla om det finns något som är mer billigt då det blir lite fattigt över lovet. Såklart ska jag försöka ta mig till någon strand och bada men tyvärr har jag lite svårt för det, både för att visa upp mig i bar kropp och för att jag har blivit en badkruka. Det var nog ca 4 år sedan jag badade i havet, jag gjorde inte ens det när jag åkte på semester till Grekland och det är illa! Jag vet inte varför men det tar emot. Langa så många tips som ni kan, stora som små! Tiden rinner bara iväg och jag behöver en spark i baken så att jag kommer ut för en gångs skull.

Självvalidering: Jag har börjat bjuda på mig själv mer, är mindre blyg och vågar visa mitt rätta jag mer och mer. Det går långsamt fram men det går definitivt inte bakåt. Det kanske inte är så positivt att jag har börjat bli mer otrevlig ibland men samtidigt känns det skönt att jag vågar visa min ilska mer. Mina fobiska tankar är fortfarande kvar men det känns lättare att leva med dem och de tar mindre plats än vad de gjorde förut. Dessutom så har jag faktiskt ätit frukost i princip varje dag trots att lovet tar bort rutinerna. Jag trotsar min viktfobi och äter mer än ett mål om dagen även fast träningen blir utebliven. Det är ändå lite bra tycker jag.

Detta inlägg har 22 kommentarer

 1. vet inte riktigt var du bor men det finns malmöfestivalen ( som visserligen inte är great, men där finns bra artister ) och helsingborgsfestivalen ( bra artister, första gången jag ska dit iår så vet inte riktigt ). 🙂

 2. Ells

  Det är mycket bra tycker jag. Jag har fortfarande inte tagit tag i det hela och börjar som vanligt gå åt andra hållet. Men det brukar ordna sig allt eftersom. Mitt lov är också rätt händelselöst. Också mitt egna fel, jag försöker ens inte komma ut om dagarna. Dock erkänner jag att pengabristen stoppar mig lite. Då jag annars gärna skulle åkt in till stan och hängt där om dagarna istället för i vårat lilla Samhälle.

 3. Ebbizz

  Ska det inte vara rix fm festival i n'rheten eller liknande…

 4. Lisa (kusin)

  Du vill inte komma ut till landsort nåt då gumman? nästa helg är det sommarfest till exempel. sen kommer jag va där mycket i aug och de skulle va mysigt om du va där nåt. pusssssssssssssssssssssss

 5. melinda

  hav är läskiga att bada i, får alltid för mej att jag ska bli attackerad av något eller vara jättedålig och råka drunkna, haha.

 6. Emma

  jag har oxå lite svårt att vara halvnaken bland folk.. men vem har inte det egentligen? men du ska tänka så här: alla, precis ALLA är så sjukt oroliga över hur de själva ser ut, så det är ingen som kommer kolla på dej. så är det bara! 🙂 och om nån kollar då är det enda de tänker på typ: snygg bikini hon har, undra var hon har hittat den.. tänk efter, det är sant! 🙂 kollar du på andra? knappast? och om du gör det, vad kollar du då på? 🙂 så iväg till stranden och njut, det röstar jag på! ta med dej en bok och fly till en annan värld i några timmar 🙂 annars är mysiga promenader alltid skönt. ta med en kamera och ta fina foton och lägg upp här så blir det skitfint 🙂

 7. elin

  allt kostar typ pengar… :s men kommer inte typ rix fm festivalen elr nåt i närheten där du bor? annars har ryan air sjukt billiga flyg… 😀

 8. elin

  sv: om d kollar lite på ryan airs hemsida så skyltar dom med dom billigaste resorna 😀 en kompis hitta en london resa för 80kr en gång… 😀

 9. nikals

  Hallå, grönan nån gång snart? :D!

  1. Ninjapuff

   Klart att jag vill! Har faktiskt tänkt på det men det känns så svårt med planering och sådant. Men jag lyckas kanske få ut Julian dit i sommar!
   Puss puss

 10. sofia

  Hade jag varit ledig nu så hade jag…

  * Badat och solat om solen var framme!
  * Lånat massvis av böcker från biblioteket och frossat i.
  * Gått på loppis! Gör om gammalt till nytt med lite färg.
  * Tältat med några kompisar! Sjukt underskattat och sjukt billigt.
  * TRÄNA! Sommaren och din kropp är dina bästa träningsredskap.

  1. Ninjapuff

   Hahah ja! När vi har råd så 😀
   Skulle vara sköj!

   1. Lisa (kusin)

    vi alla saknar dej iaf där ute å längtar efter dej! pusss

 11. Charlie

  Lite bra? LITE? Det är helt underbart att det går så bra för dig! 😀 Fortsätt så!

  Vad det gäller sommaraktiviteter så är jag lite osäker själv… Jag själv brukar lätt kunna köpa godis och energidricka för att sedan sitta uppe typ hela natten med 2-3 vänner och spela tv-spel, but hey, that's me. HAHA vet inte om du har samma intresse, men det är ett bra tips må jag säga! 😀

 12. Jonas

  Hej,

  Läs gärna om vårt inlägg om islandshäst ridning, billigt och kul nöje.
  Håll till godo!

 13. julia

  Gillar din blogg, jättefin!

  1. Ninjapuff

   Och jag saknar er och våra grillkvällar som vi alltid hade!
   Puss

 14. Ragnhild og Dagny

  Kul blogg!

 15. Mel

  Åh vad stolt jag blir!

Lämna ett svar