Tired all the time

Copyright @ Ninni Undén || Tired all the time

Jag är så himla trött på min kropp och mitt huvud just nu. Varför? Jo just för att jag är så himla trött jämt och ständigt. Nu när solen har varit framme lite mer har det känts bättre men när den försvinner känner jag mig lobotomerad igen. Så fort det blir lågtryck säckar jag ihop totalt. Jag förlorar all ork, min motivation försvinner, jag har ingen större lust att göra något alls och jag blir sjukt deppig. Jag kan ta min vanliga trötthet trots att jag är urless på att jag aldrig känner mig riktigt pigg, men tröttheten som jag får när det blir lågtryck är helt vedervärdig. Det är helt sjukt att jag blir så jäkla påverkad av något som är så naturligt. Vad ska man göra åt det liksom? Finns det ens något man kan göra?

Oh lord, hur många gånger har jag skrivit om min trötthet nu? Det är alldeles för många i alla fall. De senaste åren har det bara blivit bättre och bättre men det går så långsamt framåt att jag har svårt för att glädja mig åt det. Tröttheten är fortfarande alldeles för påtaglig. Jag vill att det ska bli sommar nu så att jag kan få fler dagar där jag inte känner mig som en vandrande zombie…

2 svar på ”Tired all the time”

  1. Känner verkligen igen mej i det här, trött hela tiden. Seg o helt hängig i huvudet, som en zombie dygnet runt o ingenting hjälper. O ingen förstår när man försöker förklara att man är trött o att det inte hjälper hur mycket eller lite man än sover, att man försöker sysselsätta sej eller något >.<
    Har funderat på att prova järntabletter, har du testat det? ;o

    Svara

Lämna en kommentar