Tja tja, ville bara skryta lite!

Jag är ju faktiskt bra på att laga mat! Nej rättning: Jag äger på att laga mat! Mina slutresultat brukar aldrig se så lockande ut men fy va gott det blir. Idag körde jag en wok på entrecote, bambuskott, minimajs och ägg blandat med limejuice samt chili och fisksås. Det låter väldigt lite men det är faktiskt mättande och supergott! Jag vet att jag inte riktigt får skippa kolhydraterna egentligen men bara när jag tänker på pasta och nudlar blir jag galet illamående. Jag hade ett helvete med lunchen idag som bestod av pasta och köttfärssås som jag knappt kunde få i mig och fick byta tillslut ut mot en näringsdryck. Pastan verkade bara växa i munnen på mig. Idag var en dålig dag och min kropp har mått hur  konstigt som helst så idag känns det bättre med lite lättare mat. Men om ni vill testa detta så ta med nudlar eller… ris! Fan, varför tänkte jag inte på att det fanns ris? Det skulle ha passat perfekt ju.

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Anna T

    Så göttigt att bah experimentera ihop mat ^^ speciellt när de blir gott!

  2. moni

    Sv; Jodå, det rullar på!

  3. Anna T

    sv: Eller huuur! ^^ Så jäkla najs!! Vill ha!!

Lämna ett svar