Today I´ve got a new medicine and soon I´ll get a new doctor.

Mötet hos läkaren gick väldigt bra, jag fick reda på att hon avgår inom två veckor och sorgligt nog så måste jag faktiskt säga att det är en lättnad. Det var väl inget större fel på min läkare men kemin gick inte riktigt ihop, jag vågade aldrig  öppna mig för henne vilket bara ledde till att hon inte förstod mig alls. Att byta var inte heller en möjlighet då jag ärligt talat är för feg för det, såklart så blir jag nojig och tänker på att jag kanske sårar henne eller gör henne förargad. Men nu händer ju detta så jag hoppas innerligt att jag får en ny läkare som jag trivs med och som faktiskt hör vad jag säger. Det positiva som hände idag var ju då den nya medicinen som jag hoppas mycket på. Jag har precis köpt en burk med Concerta så nu får vi se hur det funkar! Tyvärr så måste jag väga mig och kolla blodtrycket en gång i veckan ett tag framöver men jag får väl leva med det. Det här bli väldigt spännande i alla fall må jag säga.

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Dianaa

  sv: tack sötnos 🙂 Jo man känner pressen att söka något till hösten nu. Och jag som MÅSTE flytta för att studera, det känns lite jobbigt när jag helst vill vara kvar i Piteå :/

 2. linn

  Sv; kul att du är med i dagens blogg, lycka till 🙂
  kram!

 3. Julian

  Puss älskling! <3

 4. e S o h

  sv: haha ja, men han betyder något för mig så då måste jag 🙂 som han när jag sitter och pratar om bloggare och såna saker så försöker han förstå och lyssnar 🙂

  Härligt att de gick bra! och hoppas nu på att din nya läkare kanske passar bättre och att medicinen funkar, förstår att du måste vara ivrig 🙂

 5. Linnea.

  Lycka till med concertan, hoppas det funkar för dig! Om det skulle vara något du undrar kring medicinen så kan du gärna fråga, har själv ätit den så^^ Ta hand om dig!

Lämna ett svar