Todays mood: Zombie

Copyright@Ninni Undén || Todays mood: Zombie

Ända sedan slutet av förra veckan har jag känt mig helt utmattad och orkeslös. Med tanke på hur många gånger jag har skrivit detta tidigare känns det kanske lite onödigt att jag skriver det igen… Men det är inte fören nu som jag kan se vilken enorm skillnad det har blivit på min energi! Jag kanske klagar på min trötthet ofta fortfarande men den är inte så här illa längre. Faktiskt så har jag ofta energi kvar när jag kommer hem och jag orkar göra mycket mer än tidigare. Jag känner mig inte som en vandrande zombie varenda dag och det är helt underbart. Förutom just nu då. Min hunger är helt abnorm också så jag börjar undra om det kanske är ämnesomsättningen som har vaknat till liv nu när jag har börjat komma igång med träningen. Jag har ju inte ätit fullt så mycket under tiden som jag knappt har använt mina muskler och jag brukar ju kunna proppa i mig rejält när jag tränar regelbundet. Fast det kanske bara är lite önsketänkande i och för sig. Min träning består inte längre av att lyfta tungt och att ha en kärleksaffär med skivstången. Det är mest stabilitets och bålstyrkeövningar samt ett blygsamt närmande mot maskinerna och hantlarna.

Hur som helst hoppas jag att jag får min energi tillbaks snart för jag börjar bli galen på det här! Jag har börjat vänja mig vid att kunna träna, städa och hitta på olika projekt efter jobbet utan att tröttheten kommer i vägen allt för mycket så jag kan inte gå tillbaks nu. Eller rättare sagt så vägrar jag. Tyvärr bråkar min hjärna med mig och att bara tänka känns som ett jäkla maratonlopp. Allt jag vill är att sova men hur mycket jag än sover vaknar jag aldrig utvilad, precis som förr.

Kära Energi… Vart tog du vägen?! Kan du snälla komma tillbaks? Förlåt att jag tog dig för givet och missade hur mycket du hade förändrats… Jag ska förändras för din skull med och visa dig mer uppskattning i framtiden, jag lovar!

Detta inlägg har en kommentar

  1. yolanda

    Hoppas att det går över! 🙂 <3

Lämna ett svar