Todays music!

Visst är rubriken otroligt kreativ? Den här låten är i alla fall min nuvarande favoritlåt som jag drogar om och om igen. När Danny sjunger clear så får mina öronen nästan orgasmer, rösten är så galet grym! Bandet är helt klart sjukt bra och jag älskar när han ”skriker aka. screamar” också.  <– Det där låter ju så fult och knasigt men kommer inte på något bättre passande ord.

Den här dagen var minsann väldigt stressig, speciellt när jag trodde att DBT-mötet var en timme senare än vad det egentligen var. Som tur är så har jag alltid ett larm på mobilen så jag hann komma på det för att sedan springa till tåget. Av någon anledning så fick jag panik när larmet startade så hela jag började att skaka medan benen blev som bly. Att springa till tåget var mer att jag drog i benen och svor för mig själv medan jag nästan grät av smärta. Jag tror att en blandning av lågt blodsocker och en uppbyggd irritation gjorde mig alldeles för känslig för något som inte borde vara så jobbigt. Men men, sånt händer! Nu har jag i alla fall fått mitt läkarintyg som jag har väntat på, så nu ska kolla med rektorn om jag kan ta bort eller förminska praktiken. Det har blivit alldeles för mycket för mig på senaste tiden så det vore väldigt bra om jag kunde avlasta något åtminstone.

10 svar på ”Todays music!”

 1. Jag glömde totalt bort att det var tisdag idag och att jag hade möte klockan ett så jag vakna kvart i ett.. Det blev inget möte för mig idag..

  Åhh, hoppas det går att ta bort praktiken! Det skulle ju vara toppen, det viktiga är ju att du får dom teoretiska kunskaper du behöver..
  Tack för en fin pratstund vid bussen igår 🙂

  Svara
 2. Läskigt när kroppen inte riktigt hänger med 🙁 Hoppas du får någon avlastning, inte bra när det blir för mycket på en gång. Låten är grym, dem är helt enkelt awesome! 🙂
  Gillar din nya design, den är söt precis som du :3

  Svara

Lämna en kommentar