Tog en tripp till Humlan

Förlåt för den dåliga uppdateringen! Tidigt igår åkte jag, mamma och Berndt till Humlan för att fira mormor och morfar och träffa kusinerna. Det var en hektiskt morgon, jag var sönderstressad och kände mig som ett vrak så jag hann inte skriva något innan vi drog. När vi väl var framme kändes det lite dumt att sätta sig vid datorn så bloggen fick bli lite lidande. Hur som helst var det rätt trevligt. Lite småjobbigt, tråkigt, flummigt och så vidare. Ena stunden hade jag så kul att jag skrattade tills jag grät, i andra stunder var jag så frustrerad att jag ville springa ut i skogen och skrika i min ensamhet. Det var mycket blandade känslor helt enkelt. Det är helt otroligt hur vilsen man kan känna sig på en plats som en gång i tiden brukade kännas så tryggt.

Helgens awesome kommer upp senare ikväll! Nu ska jag försöka städa undan lite i mitt kaosartade rum och samla mina tankar. Är helt slut och psykisk utmattad efter allt ätande, drickande och prat. Jag lyckades i alla fall säga till på skarpen till en viss person om vad jag känner och tycker om dennes beteende och det var grymt skönt. Förhoppningsvis förstod personen i fråga vad jag menade och kommer ihåg det trots gårdagens alkohol. Oh well, hoppas ni har haft en trevlig helg! 

3 svar på ”Tog en tripp till Humlan”

Lämna en kommentar