Träning, ögongodis och lycka

Copyright@Ninni Undén

Waaaazzzzuupp?! Min kropp är helt skakis och död. Jag trodde att jag tränade i alla dessa år men efter en timme med en gyminstruktör insåg vad riktig träning är. Haha, shit vad han körde med mig. Jag kände mig rätt klen men jag har fått lite inspiration och tips så nu är det bara att köra hårt! Har även fått i läxa att börja med marklyft på olika sätt med en viktlös pinne så att kroppen vänjer sig vid rörelserna. Jag får lite ont i knäna med det ska nog gå. Och what´s up med snygga killar på gymmet? Både instruktören och en av receptionisterna är ju så jäkla snygga. Det känns ju inte alls okej när man går runt i fula och osmickrande kläder medan man svettas som en gris. Så är de såklart supervältränade också så man känner sig ju som en riktig klenis, hahah!

Min kropp må kännas helt orörlig just nu men humöret är på topp! Imorgon ska jag på dejt med min babe Sofie, se på Bad neighbours och mysa hemma hos mig. Jag längtar. ♥ Man kan ju inte låta bli att sakna sin BSFF (best spooning friend forever) typ hela tiden. Speciellt när hon råkar vara sådär sjukt mysig att skeda med när hon sover och inte har någon aning om att man ligger där och gosar. Jag behöver dessutom få ventilera mig och snacka skit som brudar gör och vi råkar vara bäst på det.

Jag har dessutom kommit in i kläder jag inte har kunnat ta på mig på typ två år. Det känns jävligt bra. Speciellt av det faktum att jag har gjort det på ett hälsosamt sätt och tagit det lugnt. Jag har fått lite större muskler också, det känns rätt coolt.

 

1 svar på ”Träning, ögongodis och lycka”

  1. Oj då, killarna lär nog dregla. Själv hade jag rodnat & mitt hjärta hade dunkat snabbt och tungt. 🙂

    Ganska kul att höra att du har kunnat få på dig kläder som du inte har kunnat ha på 2 år. Båda tummarna upp till dig. 😀

    Svara

Lämna en kommentar