Träningsglädje och friska tankar

Skönt att vara hemma igen! Jag är galet trött och helt utmattad men jag ska nog försöka ta mig en kort kvällspromenad i alla fall för att hålla knäna igång. Idag har jag varit på läkarmöte, träffat min sjuksköterska, hämtat ut min medicin, ätit lunch med Charlotte, köpt studentpresent, haft ett litet möte med Norrgårdsvägen stöd och service och tränat. Det har verkligen blivit sjukt kul att träna igen och jag börjar snabbt märka resultat! Jag har alltid varit väldigt svag i armarna och har haft svårt att träna upp dom men efter den korta tiden jag har tränat har jag redan kunnat höja vikterna flera gånger och orkar äntligen köra fler armövningar än förr. När jag tränade 4 dagar i veckan på gymmet i flera timmar + körde på extra hemma så fick jag inte alls så bra resultat. Så tydligen räcker 2 timmar i veckan och ibland kör jag inte ens så mycket. Det känns lite knasigt men nu har jag lärt mig något nytt! Tillräckligt med vila och mat är bättre än svält och överträning om vill vara stark och ha muskler. Och ärligt talat, är det inte både hälsosammare och bättre med en mer muskulös kropp än med en benig kropp som inte orkar någonting? Visst om man är väldigt smal naturligt så är det absolut inget fel med det, men när man svälter sig till en låg vikt så blir det verkligen inte bra.

Jag trodde aldrig att de orden någonsin skulle komma från mig. Jag har verklige kommit långt. Fastän jag fortfarande måste kämpa med mina komplex och min kroppsångest så börjar jag ändå förstå vad som är bäst för mig och vad jag ska sträva emot. Ibland är det svårt och ofta vill jag svälta mig igen, men den delen av mig börjar dö mer och mer. Jag vill leva, orka göra saker och slippa få blåmärken så fort jag sätter mig på en stol! Idag känner jag mig mer pepp än någonsin, JAG SKA BLI FRISK.

8 svar på ”Träningsglädje och friska tankar”

  1. Jävlar vilket underbart inlägg som alltid från dig. Man blir så glad av att läsa dina ord som bara skriker livsglädje och fammåtanda. Träning är det skönaste som finns men det ska just vara det skönt och inget tvång. Du för verkligen mina dagar och jag längtar alltid efter dina inlägg då dom är det bästa som händer.
    kram

    Svara

Lämna en kommentar