Träningsresultat: Ryggen

Copyright@Ninni Undén

Min ryggs förvandlingen kanske inte är så mycket för världen men för mig var det världens chock när min kusin tog den sista bilden i fredags. Jag har aldrig haft en sån där kurva i mitten av ryggen, aldrig. Vare sig jag har varit väldigt underviktig, normalstor eller mullig. Jag aldrig tänkt på att jag har haft en sån särskilt svag rygg men kanske så har jag aldrig haft så mycket ryggmuskler ändå. Så även om de är små är de mina som jag har fått se för första gången och jag är så jäkla nöjd!

Min kropp har förändrats sjukt mycket sedan jag började med fria vikter, marklyft, stela marklyft och knäböj med skivstång. Vikten är väldigt låg än så länge men ändå har det gjort en enorm skillnad på kroppen! Jag har gått ner flera klädstorlekar och fått muskler som jag aldrig riktigt har lyckats få tidigare. Och allt har hänt på bara 3 månader. Jag verkar ha funnit en bra balans mellan kost och träning och äter förvånansvärt mycket mer kolhydrater än tidigare. Äntligen börjar jag bli av med kolhydratsskräcken som inte riktigt har velat försvinna trots friskskrivningen. Det är helt obeskrivligt skönt att slippa behöva kämpa med det hela tiden.

Jag undrar hur det ser ut om 3 månader till… jag är taggad!

7 svar på ”Träningsresultat: Ryggen”

 1. Du är verkligen så himla duktig! Jag vill också ha din rygg.. önskar att jag hade din ork och motivation :((

  Vintergatan maraton låter så magiskt bra, vi måste! 8D
  Jag kommer hem igen den 21a, sen är jag din tills Skogsröjet den 1a Augusti som du borde följa med på!! 😀 <3

  Svara
 2. Oj vilken skillnad!
  Alltså jag älskar att träna muskler och se resultat, man blir så himla nöjd när man faktiskt ser att ens kropp som aldrig haft muskler kan få det haha! Och din tatuering på ryggen är så himla fin *_*

  Svara

Lämna en kommentar