Tredje gången gillt, eller?

Copyright @ Ninni Undén || Tredje gången gillt, eller?Tjejen som aldrig blir sjuk har nu blivit sjuk 3 gånger bara den här månaden. Det börjar faktiskt bli lite tröttsamt att känna sig som en gigantisk vandrande snorbobba och att inte få träna… I onsdags svalde jag min stolthet och tog ledigt resten av veckan då jag började inse att det inte går att arbeta med feber när man har ett fysiskt jobb. Det kanske gick an veckan innan men den här gången sa min kropp ifrån. Jag tog mig även i kragen och släpade mig själv till min husläkare för en gångs skull och fick penicillin utskrivet. Tydligen hade jag öroninflammation också utan att veta om det. Men jag har fått spendera 4 dagar och nätter med min pojke så det känns helt okej att ha lidit lite trots allt. ♥

Trots sjukdom har jag träffat fina människor och hängt på Akter på fredagen och sen gått på tentapub på lördagen. Så det har varit ännu en mysig och rolig helg! Det är inte heller helt fel att komma hem och få nudlar och bacon serverat mitt i natten, nomnom.

Spara

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar