Trött, sliten och långhårig

Konnichiwa! Ligger i en säng i ett värmerum på Mandokliniken och myser. Idag blir det att vara här hela dan för att sedan äta middag med pappa inne i stan. Det är första gången på väldigt länge som vi äter ensamma så jag känner mig lite nervös, men det blir nog säkert skitbra. Nu är bara frågan vad jag ska göra i flera timmar… jag velar mellan att se på animeserien One Piece eller att leta upp en bra film. Egentligen är jag galet sugen på att se på julfilmer men jag försöker vänta med det ett tag till så att jag har något att se på i November, haha. Vad har ni för planer idag?

Detta inlägg har 13 kommentarer

 1. Haha nu blev jag också sugen på att se julfilmer!
  Tycker du ska se serier ^^ det fördiver ju tiden utav bara tusan!

  sv: Ååh jaa så himla fin film^^

 2. aliengirl- artist & actor

  Jag vill nog in till stan, jag gillar inte att sitta inne medans det är fint väder. Jag blir & känner mig rastlös. 🙂

 3. aliengirl- artist & actor

  Sv: Åh vad trist, hoppas det blir bättre väder imorn! 🙁
  Här däremot jag bor är det soligt & varmt. Jag ska ta & gå ut nu. 🙂

 4. ellen

  Jag ska ner till stan och fixa internetbank, haha, så roligt ska jag ha det!

 5. Becka [fotoblogg]

  Du är så fin Niini. ♥
  Åh, att se en bra film som man inte sett på jättelänge är det bästa som finns, hihi.

 6. Johanna Rocky Iron Sparrow

  Snygging!! <3 Lycka till med lunchen 🙂

 7. Emina

  Åh, du är så himla fin! Älskar din blogg, fortsätt, du är världens inspartion och pep <3 <3

 8. Yolanda

  Hoppas att det går bra att träffa din pappa! 🙂 <3

 9. Em

  hahaha bara namnet på din blogg fick mig att läsa vidare xD
  Och du är verkligen otroligt Vacker damen, ska du veta!
  Ha en fin måndag >.< <3

Lämna ett svar