Underbar lördag!

Eller inte. Jag trodde att jag skulle kunna ha en effektiv dag där jag hann göra allt som jag inte hinner göra under vardagarna, men kroppen var inte alls med på samma noter. Istället spenderades denna lördag i sängen med dunkande huvudvärk och illamående. Dagen startade inte på det bästa sättet, jag sov för länge och fick den där baksmälleliknande känslan som jag får när jag sover för länge. Naiv som jag är trodde jag att det skulle gå över och jag drog till gymmet som vanligt. Det gick helt okej i början, jag kunde höja vikten lite på mina basövningar (knäböj, marklyft & stela marklyft) och förfinade tekniken lite.

So far so good. Huvud gjorde ont som fan men min stolthet kom i vägen och jag viftade bort det. Det var inte fören jag började träna armarna som jag kände hur det började spänna till i pannan och insåg att en migrän var på väg. Dumt nog tänkte jag att jag nog allt kunde klara av att träna timmen ut. Big mistake. När jag kom hem däckade jag i sängen och försökte sova bort det värsta, men det blev bara värre och värre. Trots huvudvärks och migräntabletter mådde jag bara sämre. Det var inte fören jag bestämde mig att trots illamående måste jag laga mat och äta som jag mådde lite bättre. Det var inte sådär jättekul att laga mat i ultraterapi samtidigt som man hulkar över diskon…  men på något sätt lyckades jag! Det tog evigheter att peta i mig maten när jag helst ville spy men jag fick ner det på något magiskt sätt. Om det är något som biter på migrän är det just mat.

Nu känner jag mig som en människa igen och hela dagen är puts väck. Det känns jäkligt surt. Vi får väl se om jag lyckas dra mig i kragen och åtminstone börja med min katastrofala ”walk in closet” som jag knappt ens kan gå in i längre. Annars får jag bara dränka mina sorger med glass, choklad och smördränkte popcorn. Hoppas att ni har haft en bättre dag än mig!

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. ellen

    Hoppas denna dagen blir bättre finis! <3

Lämna ett svar