Va tyst det blev…

Godmorgon på er alla som är där ute i bloggvärlden! Idag kom jag upp 05.45 så jag känner att jag hade lite tid över till att slänga iväg ett inlägg såhär på morgonkvisten. Först så vill jag väl fråga var alla kommentarer tog vägen, det blev väldigt tyst helt plötsligt… am I that boring or what? Haha, jag är väl ändå en liten flicka som söker bekräftelse och vill ha lite uppmärksamhet då och då hur motsägelsefullt det än låter.

Anyway, idag så har jag en stor utmaning på G. Efter skolan så ska jag ta mig in till Solna för att bli fotad av en kompis som skoluppgift,  jag ska vara typ cyber/gothare så det blir spännande. Ni kan ju gissa hur nervös jag är inför det, jag är vettskrämd för att göra bort mig men det är verkligen en bra övning.

Men istället för att lägga ner för mycket tid på rädslan så ska jag försöka tänka mer på hur spännande och kul det kommer att bli. Det kommer att finnas stylist där och allt så jag behöver ju inte oroa mig för att fixa i ordning mig själv (då är det ju inte mitt fel om det blir fult, haha). Sedan så är tjejen som ska fota mig väldigt schysst och rolig så det borde gå bra. Jag måste bara komma över tröskeln och slappna av så att jag inte kommer dit som ett darrande nervvrak.

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. sv: ja men precis 🙂
  Åh det lät inte helt fel! Det va samma för mig, träffa pojken och va och träffa släkten lite.
  tack så mycket 😀

  btw, när jag läser dina inlägg så blir jag avis på dig! du skriver så himla fint och bra. man liksom måste läsa klart och läsa lite mer.
  och hoppas de går bra på plåtningen 😀

 2. Du borde sätta i cyberlocks! awesome!

 3. ja det är så irriterande när böckerna man beställer aldrig kommer och man liksom har värsta tidsbristen hehe

 4. Det där låter ju jättekul. Och stylist och allt. Hur gick fotandes? Kommer det upp någon bild på bloggen?

  Ha det bra!

 5. Jag tro nog att det blev det. Ska bli spännande att se en bild senare. Har du blivit fotas så förr?

Lämna ett svar

Stäng meny