Vad jag längtar efter just nu..

En kär gammal vän. Någon speciell. Någon som lyssnar och som jag kan prata om vad som helst med. En mysig och prydd balkong att sitta på. En varm filt att gömma sig under när natten och kylan smyger fram. Djupa samtal om livet, relationer och tragiska upplevelser. Tröst och en varm famn. Nostalgisk musik i bakgrunden som påminner om det förgångna. Ögon som säger mer än ord. Öron som lyssnar mer än vad någon någonsin har gjort. Vodkadrinkar, tårar och skratt. Bekännelser och nakna sanningar som längtar efter att få komma ut. Stjärnor att blicka mot i mörkret. En axel att luta sig mot. Värmande ord som jag behöver höra.

 

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Alisha

  Det är något jag också längtar efter.

  sv: Ja, det var rätt tur att han förstod, så att det inte gick så långt så att jag behövde anmäla honom på facebook, men det är många som säger att facebook inte anser att copyright på konst/bilder är lika viktigt, vilket är idiotiskt.

  Jag lägger den nog åt sidan eller så uppdaterar jag bara lite mer sällan. Känner ju inte att jag egentligen behöver blogga, men behöver nog återställa mig helt för att orka med att blogga och jag måste hitta fantasi till mina inlägg. Ja, jag vet vad du tycker om mina bilder och min självkritik, haha 😀
  Men jag är hellre självkritisk än att jag tror att jag är bäst på det jag gör och tror att jag kan allt och inget jag gör är fel ;D

  sv2: Jag brukar ha kort slutartid när jag fotar djur, efter som de rör sig snabbt, (beroende på vad för djur det är. Kattdjur behöver kortare slutartid än t.ex reptiler). Mitt f-tal, som är bländaren, har jag på ca 4.5 eller 5.0 och då får jag nästan allting skarpt och ISO på så lågt som kameran tillåter innan bilden blir för mörk. Sen redigerar jag i photoshop och lägger till mer skärpa o:

  Kan ju skriva ett inlägg om hur man får mer skärpa, igen. Denna gången kanske jag borde förklara bättre också, för nu när jag läser det gamla inlägget så är jag inte speciellt nöjd med den xD

  Och TACK! <3

 2. Alisha

  Sv: Det finns en tjej som kontaktade mig på deviantart som även har tumblr och hon driver en foto tumblr, där hon delar med sig av bilder på djur och natur och hon undrade om hon fick lägga upp mina bilder där, vilket jag accepterade och lät henne göra. Hon har ungefär 60.000 följare och mina bilder sprider sig OTROLIGT snabbt! 😀

  Hahah, ja! Det är onödigt att ha ISO 1600 mitt på dagen, men jag kan fixa ett inlägg där jag förklarar begreppen ”slutartid, ISO och bländare”, så kanske det underlättar för dig med. Jag ska försöka få det så lättförståeligt som möjligt xD

 3. Alisha

  Sv: JA! 😀

  Men så blir det för mig med och jag vet hur man känner efteråt 🙁 Men ska försöka fixa inlägget idag, har ändå inte bättre för mig xD

 4. Alisha

  Sv: I DO! Nejmen, haha! Gör du? 😀
  Jag vet dock inte om mina guider/tips osv är bra D:

 5. Alisha

  Sv: Jo, det är sant 😮

  Hahaha! Men det är precis så det är. Du är populärast och bäst i världen 8DD

 6. ellen

  Mycket av det där längtar jag oxå efter!

Lämna ett svar