Valborgsmässoafton firades i Norrtälje

Copyright @ Ninni Undén || Valborgsmässoafton firades i Norrtälje

Hoppas att ni har haft en trevlig valborg! Det har i alla fall jag haft trots omständigheterna. Ibland är det lättaste att bara lägga sorgen åt sidan och låta sig bli distraherad. Jag och Jocke åkte till Junia och Pontus i Norrtälje och firade in valborgsmässoafton med trevliga människor och kanske lite för mycket alkohol. Vi fick god mat, spelade spel, pratade snusk, astrologi och övernaturliga ting. När solen var på väg upp dröjde det ett tag till innan vi gick och la oss. Någon sömn blev det dock inte för mig och dagen efter mådde jag som jag förtjänade. Jag blir i princip aldrig bakfull men jag får alltid en sån jädra muskelsmärta i hela kroppen. Energinivån var väl inte den bästa heller och jag känner fortfarande att jag behöver ta igen lite sömn.

Det var i alla fall skönt att kunna hänga med människor som får en att skratta och glömma all skit för ett litet tag. Även om det såklart trängde sig på mer ofta än vad jag vill erkänna för mig själv. Morfar skulle inte bli glad om han såg oss säcka ihop totalt och sluta leva så jag behöver sådana här kvällar lite extra just nu. ♥

Lämna ett svar