Vem behöver SMHI när man har Facebook?

Ingen här har väl missat att den första snön fall igår i Stockholm? Om man har Facebook och loggar in där så går det inte att missa att nästan alla har skrivit om det. Sen kommer de som klagar på alla statusuppdateringar och sen efter det kommer de som klagar på de som klagar osv. Jag tänkte skriva en statusuppdateringen om det också men kom på att det bara skulle bli för långt och krångligt. ”Klagar på de som klagar på de som klagar som klagar på de som klagar…. öööh vänta, nu tappade jag bort mig!” Som så många andra skriver: Vem behöver SMHI när man har Facebook? Det var lite småmysigt att se det tunna snötäcket när jag kikade ut på verandan, men den där osynliga isen som har lagt sig lite varstans på gångvägarna här i Danderyd skulle jag kunna klara mig utan. Jag fick trippa på tå när jag gick från bussen till Mandometerkliniken.

Annars mår jag lite sisådär. Uttråkad, trött, deppig och lite ångestfull. Same old, same old liksom. Jag försöker ignorera att jag tycker att jag är ful och lite småtjock, lägger upp bilder och leker en sån där ”This is me and I don´t give a fuck about what you think of me!”. Men i slutändan går det väl inte att lura sig själv hur mycket man än försöker. Jag bryr mig och jag gör det alldeles för mycket. Samtidigt förstår jag inte varför jag gör det, för hur snygg någon än är så kan aldrig hela världen hålla med. Någon kommer att tycka att du är ful och någon kommer tycka att du är snygg, så är det bara och det är lika bra att acceptera det. Men med handen på hjärtat så erkänner jag att jag har ett stort bekräftelsebehov och behöver komplimanger för att känna mig som en värdig människa. Att jag har svårt att ta till mig av komplimangerna är en annan historia. Jag skyller på att jag är ett lejon i stjärntecknet och föddes till att kräva uppmärksamhet. Det känns nog lättast så.

19 svar på ”Vem behöver SMHI när man har Facebook?”

  1. Så trött på folk som sitter och klagar ”sluta skriva att det snöar, det ser vi ju själva” – meh vad är problemet liksom? Ungefär som att skriva ”God Jul” eller ”Gott Nytt År”! Haha så ja skriv värsta inlägget, så ska jag lajka – sluta lajka så att jag kan lajka igen!!
    Och åh, you sexy mf! <3

    Svara

Lämna en kommentar