Vilket underbart väder vi har!

Förmiddagens inlägg får börja med en ironisk och tråkig rubrik. För det är just så som det här vädret känns, ironiskt och tråkigt. Att det snöar i Maj känns ju bara helt fel och det gråa tråkiga vädret får verkligen dagen att kännas helt värdelös. Det är rätt så intressant när jag tänker över hur vädret kan påverka mig så otroligt mycket. När det är som det är idag så ger jag upp innan dagens ens har fått börja. Det första tanken jag får på morgonen är hur dagen kommer att vara skit och att det är lika bra att lägga sig i sängen och dö. Visst är jag positiv? Nu måste jag bara lyckas få mig att tänka på ett annat sätt istället för att vara så pessimistisk. Genom att tänka som jag gör så kommer inget att förbättras, varken för mig eller de andra som måste leva med min tråkiga syn på världen.

Efter skolan så måste jag till Mörby för att gå på DBT-möte. Kan någon vara snäll och dela med sig lite ork så att jag klarar av det? Min lust och ork är helt bortblåsta och stulna av vinden. Det som känns drivande är väl att jag får kolla upp mitt blodtryck och puls, jag vill se om det har förbättrats så håll tummarna för mig! Jag har inte fått tillräckligt med effekt av Concertan så det vore ju bra om jag åtminstone fick testa att höja lite. Läkaren sa ju själv att jag är lite för tålig för mediciner eftersom att jag knappt har känt någonting från de jag har testat förutom sömnmediciner. Och de har jag ju också haft knepigt med, det förvånar mig att jag inte ens har fått bakfylla som de flesta andra av någon av dem. Men men… vi får se hur det blir!

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Anna

  Ja de är ju faktiskt det. Borde de då inte ha resurser att fixa alla fel då? Det är ju samma problem som kommer upp gång på gång.
  Ja usch! Vissa har snö, men här regnar det 🙁

 2. Anna

  Ja, jag menar det 😮
  Usch! Det är ju maj nu för sjutton!

 3. e S o h

  sv: ja jag med! vill inte att de ska vara som ett mörkt rum liksom..de känns ju bara skit läskigt!!

 4. Bambi

  Jag kan skicka lite ork till dig!

  Sv: Åh, tack. Du gjorde mig glad 🙂

 5. Anna

  haha nej det är verkligen allt annat än okej!

 6. Anna

  Haha ja det är vad det är…

 7. boysdonotcry.blogg.s

  Snygg blogg! ^^

 8. Mel

  Håller med dig, vädret bidrar verkligen till hur man mår! Vi får hoppas att det vänder och blir sommar igen som det varit i slutet av april.

Lämna ett svar