Vill springa till mammas famn

Ninjapuff@Instagram

Bilderna från min Instagram. Natten var hemsk och jag har knappt sovit en blund. Det kändes som att det började brinna i bröstkorgen när jag la mig ner och efter ett tag spreds sig den brännande känslan till vänster arm och tillslut till låren. Sedan gick det fram och tillbaks runt i kroppen med molande smärta. Havla ansiktet gjorde ont, kinderna var kokheta och röda medan nästippen kändes som is. Jag kände mig paranoid och var rädd för att somna och rörde på hela kroppen fram och tillbaks för att se om den fortfarande fungerade. Buken blev plötsligt senare under natten vätskefylld och jag började må ännu mer illa. Något kändes så fruktansvärt fel.

Nu mår jag bättre och känner mig mest utmattad. Helst skulle jag vilja springa till mammas famn just nu som ett litet barn och be om hjälp men det går inte. Hon och Berndt har åkt till Paris ett par dagar så nu kommer jag att vara ensam hemma och har inte min mamma att gå till. En av de värsta sakerna med Social fobi är (i alla fall för mig) att chansen för att be om hjälp från någon annan är extremt liten. Men jag ska vara lyhörd, lugna ner mitt grubbleri, försöka stressa så lite som möjligt och förbereda mig mentalt om det skulle bli värre igen. Om jag får en likadan attack igen är jag nog lite illa ute så jag kan inte sitta och istället tänka på vad andra ska tycka och tänka. Om min röst är för vidrig för att jag ska kunna ringa eller om de tycker att jag pratar konstigt.

Nej skärpning Ninni!

7 svar på ”Vill springa till mammas famn”

 1. Men lilla hjärtat! :O
  *hugging Ninni*
  Jag hade gjort samma sak, fast då ringt mamma och jag vet att jag skulle börja gråta. Man blir ju självklart rädd när sådant händer. 🙁

  Svara
 2. Bra att du förbereder dig mentalt och att du ”vet vad som väntar dig” om man säger så, tur att det hände inne på bion och inte på typ bussen. Åh men om det skulle hända när du är med mig, tveka inte att säga till! Även om din sociala fobi säger nej till dig så säger jag nej till den 😉 <3

  Svara
 3. Sv: Haha fy fan! Har gått upp tidigt flera dagar i rad nu, ska ta en sovmorgon imorgon, tänkte åka till arninge eller ö&b här i berga och köpa flyttkartonger och sortera in massor av mina saker – så om du orkar så kom förbi och hjälp mig! 😀 Om du kan så kan du väl åka med och handla? Du gillar väl rusta och ö&b? 🙂 <3

  Svara

Lämna en kommentar