Visste ni att…

Copyright @ Ninni Undén || Visste ni att...

… jag var fotomodell när jag var liten?! Okej det där var kanske en liten överdrift, det var mest min fina mamma som var en modell i yngre ålder. Men som bebis kom jag med på ett par bilder, bland annat publicerades ett foto av mig  i tidningen till en vacker och lite mörk dikt som jag har någonstans i någon låda. Jag finns även med på ett flertal stickbeskrivningar med bror min! Som bebis var jag en liten mini-kändis. Jag föddes med så mycket hår att sjuksköterskor och nyblivna/havande mammor kom till mammas rum för att se mig. Man kan väl säga att jag föddes till en primadonna! Vad hände med det egentligen?

8 svar på ”Visste ni att…”

 1. Tjaa, hur mås det? 😀

  Har du hört JLO's och Pitbulls nya sommarhit Dance Again? Feel free till att lyssna på min nya akustiska cover på låten! 😀

  Peace!

  Svara
 2. Oh girl! Hade såå mycket hår så att mamma fick hals bränna när jag låg i hennes mage!
  Och ja, du e verkligen född till primadonna! 😀 <3
  My recent post MIRROR

  Svara

Lämna en kommentar