Wake up sleepy head

Copyright@Ninni Undén

Jag är så trött på att vara trött! Den här veckan har varit riktigt illa när det gäller tröttheten. Insomningen har varit värdelös och när jag väl har somnat har jag knappt kommit upp på morgonen och försovit mig istället. Har till och med tagit tupplurar under dagarna trots att det brukar göra mig tröttare… I just can´t keep my eyes open. Ugh.

Tack viljan för att du är stark nog att göra saker som jag egentligen inte orkar göra. Haha, ni skulle se mig när jag är yrvaken och försöker snabbt göra mig i ordning. Ibland går jag som om jag vore stupfull och vacklar fram och tillbaks. </3 Btw, med tanke på hur många besökare jag har fått sedan igår har kommentarerna varit väldigt få. Sluta vara så tysta av er! Tack till er som har svarat på det här inlägget och till er som inte har gjort det: Do it now eller få kottar upp i näsan!

 

18 svar på ”Wake up sleepy head”

 1. Det hade varit något för dom idioterna att få kottar i näsorna! 😉
  Håller med dig, det är samma sak på min blogg. Jag har 50 pers som följer mig på bloglovin, och jag får(om jag inte kommenterar andras bloggar, dvs 25-40 bloggar), så får jag ungefär 2-6 kommentarer på ett eller flera inlägg. Man förväntar sig ju en hel hög utav folk som ska/kan kommentera! 🙂

  Svara
 2. Hej!
  Fan vad glad och ledsen jag blev när jag läste din blogg.
  Glad för att jag för första gången verkar ha stött på nån som verkar tänka lika som mig och som säkert upplevt liknande saker..
  ..vilket gjorde mig ledsen eftersom ingen ska behöva gå igenom hemskheten på det viset, särskilt inte ett barn!
  Har också en turboanalytikers hjärna. Måste försöka förstå hela tiden varför folk gör si och så. Varför dom sa just så vid just det tillfället. Varför log dom åt det skämtet osv. Såna löjligt jobbiga saker.
  Aja, nog om det.
  Önskar att jag hade haft en kompis som dig när jag yngre 🙂
  Jag såg att du gillar anime så jag tänkte tipsa om en film som jag har starka barndomsminnen till. Du har säkert sett den. Den heter, nausicaä of the valley of the winds. Eller på svenska, Nausicaä från vindarnas dal.
  Ha det bäst nu lilla lejonet, hoppas du få sova ordentligt 🙂
  /Lars

  Svara
 3. Hejsan och tack för din fina kommentar Lars! Jag blir detsamma som du, både glad och ledsen för att någon annan har upplevt liknande saker som alla egentligen borde slippa. Man kanske kan säga att det känns lite befriande och mindre ensamt? Det är i alla fall skönt att någon annan kan förstå hur det känns att leva med en hjärna som aldrig kan stängas av eller lugna ner sig.

  Jag har faktiskt inte sett den så tack för tipset! Lägger till den på min lista med animes jag ska se på. 🙂
  Ha det bra du med och trevlig helg!

  Svara
 4. Jag kollade din blogg igår på mobilen och det tar lite tid att kommentera då, så jag tänkte att jag väntar tills jag har en dator framför mig, som nu 😀

  Sv: Visst är han?! 😀
  Aha, vi använde avid i gymnasiet minns jag 😮

  Svara
 5. Sv: Jag brukar ladda ner saker från kickasstorrents.com. Man måste läsa kommentarerna för att se så att det inte är virus och ifall personen som har laddat upp torrenten inte har skrivit om hur man installerar, så brukar dom som kommentera skriva det 😀

  Står även om det finns med nycklar eller om den redan är crackad 😀

  Svara
 6. Sv: Gör det! Åh, virussidor är inte roliga att hitta, haha D:

  Mysko. Synd att du måste korta ner widgets, men förstår att du vill få bloggen att ladda snabbare.
  Tror inte att det är bilderna som gör så att bloggen laddar segt, för precis som du säger så har jag också
  mycket bilder på bloggen D:

  Hoppas du löser det! Och du ska veta att jag tycker om alla designs du gör, dina blir riktigt snygga 😀
  Jag skapade ett konto på wordpress, men fattar ingenting typ xD

  Svara
 7. Sv: Det är en widget som inte funkar för mig och det är den som är näst sist på högersida. Den som är ovanför alla ”bloggportalen” osv D:

  Hahah, alltså.. Vissa saker är lättare att förstå, men tycker att det ser lite knepigt ut.
  Jag vet att man har så mycket valmöjligheter när det gäller wordpress och man kan i princip få sin blogg
  att se hur bra som helst och det vore ganska praktiskt om jag skulle ha det. Men måste ju lära mig att koda osv på
  wordpress 😮

  Svara
 8. Sv: Ja, jag tror att det är där + bilderna eller vad det nu är som ska vara under ”RSS feed” funkar inte D:
  Jahaja, där ser man. Varför har du en ”editor”? 😮

  Svara
 9. Sv: Ja, det är nog instagram bilderna, haha :C
  Förstår hur störande det är när vissa saker inte funkar för vissa som läser bloggen, men funkar för alla andra.
  Hade samma problem med en design till min gamla blogg, där det skulle vara två sidmenyer D:
  Designen funkade för alla förutom två, då sidmenyerna hamnade över inläggen D:

  Svara
 10. Sv: För mig funkar dom inte :C
  Ja, det handlar också om webbläsare och vad man har för upplösning på datorn också. Men tror att det mest beror på webbläsare, för det var en av mina läsare som hade problem med designen jag hade innan – det svarta. Hon sa att sidmenyn åkte ner för henne och vi har samma upplösning på datorn D:

  För vissa är det inte ens mellanrum mellan mina boxar eller något sånt D:

  Svara
 11. Sv: Åh, men tack :$

  Läkaren var tydligen uppbokad ganska länge. Dom har bara en läkare som kollar upp om man har IBS, vilket jag tycker är konstigt. Har alltid haft problem med vården och jag kommer bli ganska pissed off ifall dom inte hittar något fel och jag måste betala 150kr för att få höra det jag hörde sist: ”vi vet inte vad felet är, vi kan inte hjälpa dig” D:

  Åh, men då kanske jag fixar ett sådant inlägg senare eller på söndag 😀
  Vill skriva mer tutorials, så att jag kan utvecklas med att förklara saker och ting, haha 😀

  Svara
 12. Sv: Jo, men precis! 😀

  Jag har ju fått diagnosen ”stressmage”, som är precis som IBS, bara att dom kallade det något annat. Men skolan kräver ju att man ska få diagnoser så att man kan lämna in läkarintyg om man är borta för mycket. Sen så tror dom ju att det ska hända sådär jättesnabbt, vilket det inte gör och det är frustrerande D:

  Svara
 13. Sv: Nej, det har jag märkt. I gymnasiet fick jag gå på massa möten där b.la rektorn och skolsyster var med, men dom fattade ingenting om mina problem och diagnoser. Till slut fick socialen, (hade en kurator där), och bup komma på ett möte och förklara allting.
  Nu har jag fått en mentor som dum förklarar alla i min ”klass” och inte förstår någon alls. Har sagt flera gånger till henne att jag ska fixa läkarintyg, men att det kommer ta tid för läkarna kan inte prioritera folk D:

  Känner att jag spammar din blogg lite… xD

  Svara

Lämna en kommentar