Warcraft: The Beginning

Warcraft: The Beginning

Igår åkte jag och Jocke till Mall Of Scandinavia och såg på Warcraft: The Beginning på bio! Den var så himla bra att jag var i extas när den tog slut… Vilket i princip aldrig någonsin händer mig. Det måste komma en uppföljning NU! Jag rekommenderar den till alla, även till de som inte har spelat World Of Warcraft. Jag har själv aldrig varit på så särskilt bra på att följa storyn i spelet helt och hållet men jag var helt fast i filmen. Betyg: 10/10 lätt!!! En av de bästa filmerna ever.

Det var första gången jag besökte Mall Of Scandinavia också. Jag blev lite starstrucked av alla butiker och ville springa runt som ett barn i en godisaffär men tyvärr så blev det inte så. Jag hann i alla fall gå in och kika lite i Disneybutiken och blev totalt förälskad i deras muggar. Det får bli en heldag med Johanna snart så att jag kan få springa runt och pilla på allt. Fast man ska kanske inte gå på en löningshelg i så fall… Jag vet inte hur det ser ut i vanliga fall men igår var det vedervärdigt med alla människor som gick i ultrarapid så att man knappt kom fram. Varför kan vi inte införa höger och vänstertrafik i gallerior för?

Lämna en kommentar