Weird dreams

Jag brukar drömma mycket men den här veckan har nog allt tagit hem priset! Att jag har vaknat upp tiotals gånger varje natt har inte stoppat en enda dröm från att fortsätta med sina galna historier som spelas upp bakom ögonlocken. Jag kan vakna, gå upp och gå på toa för att sedan lägga mig och fortsätta på samma dröm. Förut tyckte jag alltid att det var skönt att vakna upp så att jag hade en chans att slippa ha den pågående drömmen men nu tänker jag bara ”to be continued” innan jag sluter ögonen igen.

Den här natten var inget undantag. Det spelade ingen roll hur många gånger jag vaknade upp, drömmen bara malde på och malde på. Och vilken ångestdröm det var… Jag skulle se SWS och PVTs konsert som jag och Sofie ska gå på nästa år. Problemet var att Sofie helt plötsligt inte kunde gå och jag tog med min kusin istället. Jag vet inte om det riktigt var hennes fel men allt blev helt kaos så jag tycker att vi säger så.

Jag såg Vic äga scenen men inte Kellin! När Pierce the veil hade spelet klart slog det slint i min hjärna och vi gick efteråt som alla andra gjorde av någon anledning. Efter otaliga skumma incidenter insåg jag att Sleeping with sirens visst skulle spela och att jag hade missat mitt favoritband… Fan va dåligt jag mådde! Vi stack dit i alla fall och hamnade i ännu fler jobbiga och konstiga situationer. Båda banden var till min förvåning kvar och Kellin gick med på att sjunga 2 låtar för min skull. Problemet var bara att jag inte alls kände igen dom och att han ville att jag skulle sjunga med. Pinsamt eller vad? Sen flörtade jag och höll handen med Jaime Preciado och Mike Fuentes. Egentligen var det bara en av dem men min hjärna blandade ihop dem hela tiden.

Det känns som att den här drömmen har hållit på hela natten så egentligen skulle jag kunna skriva en hel bok om den. Synd bara att minnena försvinner så himla snabbt. Jag minns mest bara fragment av skumma typer, bandaffischer och en jäkla massa kläder som folk har lämnat med flit men som man inte får ta. Det starkaste minnet är den ständiga ångesten och alla försök att ställa allt till rätt när ALLT går emot en.

Bäst för dig att du följer med Sofie så att jag inte missar Sleeping with sirens spela!

Lämna ett svar