What´s my age again?Idag känner jag mig som ett litet barn igen. – På förmiddagen åkte jag och bejb (åhå, så fint ord!) in till stan för att köpa genomskinliga piercingar till honom eftersom att praktiken han ska börja på inte riktigt uppskattar att man är lite utsmyckad. När vi var på väg hem och gick igenom centralstationen visade det sig att det var Lambi Soft Spot idag! De hade fina Onepieca Alá Lambi på sig som man kunde tävla om och självklart ville vi vara med på det. De hade datorer på några bord där man fick gå in på sin facebook och tävla på plats. Om man gillade Lambi på FB fick man en liten nyckelring men om man tävlade fick man ett gosedjur och det är dem som är med på bilden. Jag fick även Julians så nu har jag två små söta Lambis. ♥

Jag måste medge att jag är sugen på att vinna den där onepiecen. Men nu var det ju meningen att man ska mjuka upp en annan person så om jag vinner är det Julian som får den och vice versa. Om det är någon där ute som vill ”mjuka” upp lille mig med denna produkt så tveka inte på att tävla! Haha, jag är evigt tacksam till den som fixar Lambidräkten till mig. Åhå vilken tönt jag är! Och här gör man smygreklam också, men vafan… jag älskar Lambi ändå så.

Skaffade även Blogkeen igår som om det är någon av mina läsare som använder det så får ni gärna lägga till mig där. Det verkar var samma sak som bloglovin fast lite nyare? Haha, har inte orkat kollat upp så mycket om sidan än men aja. Just push the button! Man kan följa bloggar på Facebook, sin iPone osv.


My Ugly Disease.
 

Lämna en kommentar