When I fall and hit the ground, I will turn myself around.

Godmorgon! Idag är min andra dag med Concerta, det ska egentligen vara min första men jag kunde inte låta bli att tjuvstarta igår lite senare än vad man egentligen ska göra. Nu får vi se om jag känner någon skillnad, för första gången på länge så blev jag inte andfådd av att gå till skolan så jag kan ju skylla på medicinen bara för att. Min kropp kändes inte lika stel och seg som den brukar göra så det känns som en anledning, men det skulle inte förvåna mig om det bara är placebo. Jag är nog för ivrig och vill känna skillnad på direkt men det är nog inte en sån stor chans, jag har ändå bara den lägsta dosen och jag har ju precis börjat så jag borde nog lugna ner mina förhoppningar lite. Ni som har tagit Concerta får gärna dela med er av era erfarenheter, det är bara intressant att få se hur det har funkar för andra!

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Anna Katana

  Det värmer inom mig (:
  Hoppas att det kommer funka bra med nya medicinen nu, var tillsammans med en kille som gick på Concerta och för honom gick det bra 😀

 2. Anna Katana

  Ska fortsätta känna mig ego då (:

  Antar att det tar ett tag innan skillnaden märks, eller?

 3. Anna Katana

  Ok. Aaa är väl olika hur kroppen reagera och sådär. Hur länge ska du kolla blodtryck och så nu då?

 4. Vira

  sv: När du minst anar :))

Lämna ett svar