World Of Warcraft, städning och en massa möten

Copyright@Ninni UndénWöwöwöwöwöw.<3 Jag är riktigt fattig den här månaden med tack vare en försäkring som behövde betalas och jag fick lön för bara några dar sedan… fail. Men jag unnar mig ändå en månads speltid på World Of Warcraft för jag har haft en sån abstinens! Man blir ju lite extra sugen när man inte har haft tid att ta sig till Timeless isle heller. Hoppas att min dator inte dör nu bara, haha.

Snart är det väl dags att gå till sängs och förbereda sig inför en fullsmockad vecka. Imorgon börjar den fullproppade veckan med jobb, läkarmöte och sedan första gången på stabilitetsgruppen. Kommer att vara helt död på kvällen. Måste även hinna städa lite extra mycket inför tisdag då mina små bebisar äntligen kommer hit!  Jag har försökt att göra det mesta idag men ja, det är såklart en hel del kvar. Jag + städning = ovänner. Önska mig lycka till. Natti natti!

Tack min fina griffeltavla för att du påminner mig om allt jag ska göra.<3

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Ooooch så får du inte glömma bort att fika med mig snart, hallå! 🙁
  Lycka tiiiill! <3

 2. Jag hade rätt svårt att gå upp denna morgonen, ville ligga kvar & susa i sängen! 🙂

 3. Hoppas allt går bra och att du hinner med det mesta! Fördelen är ju att du förmodligen somnar tidigt på kvällarna 😀

 4. Sv: Åh, men vad segt. Det är iofs likadant för mig, kan känna mig astrött om jag har gjort mycket under dagen, (dvs mer än vad jag vanligvis brukar göra), men kan inte somna senare på kvällen D:

  OCH TACK! 😀 <3
  Alltså, jag får sämst samvete för att jag inte har skickat iväg beställning på boken än, men det har varit så mycket som kom ivägen. Tänkte ta igen det nu när jag har ca 40% – 50% rabatt på fotoböcker, men så går 800kr åt för medicin 🙁

 5. Sv: Att de är!

  Åh, segt. För mig har det gått åt 100kr för läkarbesök, enbart för att jag hade remiss – annars kostar det 300kr eftersom jag nu ska förflyttas till öppenvården och sen 800kr för tabletter som ska räcka en månad, det är för dyrt 🙁

Lämna ett svar

Stäng meny