You are good enough!

Tack för all fin respons jag har fått på de senaste inläggen! Det värmer verkligen. Kul att man lyckas skriva något som berör andra! En ny kategori vid namn ”Ätstörningsfri” har nu fått kommit med på listan där jag tänkte skriva fler sådana liknade inlägg. Jag tänkte skriva lite blandat om tips, myter, pepp, nack och fördelar osv. Med den här kategorin hoppas jag på att pusha på mig själv att bli fri från mina komplex om min ätstörning samt peppa andra som har liknande problem eller som helt enkelt har dåligt självförtroende/självkänsla. Jag är inte en mästare själv på att känna mig duglig och tillräcklig men jag ska jobba på det! Om någon kreativ liten själ därute har något bra tips på ett bättre namn till kategorin så får den personen gärna skrika till. Mitt huvud står helt tomt just nu så det får heta som det heter så länge. Men ja, det låter ju lite konstigt kanske så jag tar emot idéer mer än gärna!

Hoppas att ni alla får en jättefin lördag! ♥

(Bilden är från weheartit, jag la till texten och ramen)

10 svar på ”You are good enough!”

 1. sann bild!

  sv; jo precis, det gäller ju att njuta av det goda i rätt mängd, kanske bara ta en munk ist för fyra lixom x3 För även om man ska få äta det man vill utan att ha nån klanka ner på en, så gäller det att man i slutändan när man ätit upp, mår bra både psykiskt och fysiskt, ät 5 kilo godis varje dag, då mår du inte bra, ät lite godis när du vill och nån kallar dig fet eller annat du mår inte häller bra, usch hatar när folk ska kalla andra för massa saker -.-''

  Svara
 2. Dagens bloggtips ligger uppe nu!

  Kolla in o se om det blev du! Jag har, i samma inlägg, lagt upp morgondagens bloggtipstävling. Anmäl dig och du kan synas framför ca 2000 unika läsare. Ett enkelt "jag är med" så deltar du!

  Svara
 3. Sv: AWESOMEEEEEEE! På uteserveringen också 😉 Vi får fira allt möjligt på en och samma gång 😉 SUPER AWESOME!! <3

  Haha vem kan? Och när han satt och höll på att harklade och growlade hela tiden. Haha sa ju att han skulle lägga av. "Men om jag inte gör sågär så spyr jag!" "MEN SPY DÅ!" "…" <3

  Svara

Lämna en kommentar