You make me feel low, don’t make me feel low

Copyright@Ninni Undén

Sorry för dålig uppdatering! I Torsdags blev min blogg hackad ännu en gång men den här gången blev det så illa att jag inte kunde fixa det själv. Trots att det blev fixat hyfsat snabbt har jag inte orkat vara aktiv då alla plugins försvann. Det innebär en massa jävla arbete som jag redan har hållit på med förr och jag har inte haft någon ork alls. Ska börja försöka leta upp lite av de gamla plugin som jag hade men såklart minns jag inte namnen på alla och även om jag hittar det mesta så måste jag göra om en hel del. Jag orkar inte…

I helgen firade vi storebror lite i förskott hemma hos mamma och hade det trevligt. Vi åt grillat och jag bakade världens mäktigaste chokladkaka. Receptet hette Rocky Road tårta eller något liknande men den fick en liten egen touch så jag döpte om den till Gooey Ninjapuff! Grymt god vart den.

Ninjapuff@Instagram

5 svar på ”You make me feel low, don’t make me feel low”

  1. Det blev firande för min lillasyrras student. Tråkigast var vädret, regnade 3 gånger på 1 dag!
    Trist med att din blogg blev hackad igen, är det någon idiot som gillar att hacka in på folks bloggar eller? :O

    Svara

Lämna en kommentar